Skip to main content

Concurența, lăsată deoparte. Trei mari rivali de pe TV, gazde în aceeași emisiune caritabilă: Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert. Va fi dat și la noi

 
Concurența, lăsată deoparte. Trei mari rivali de pe TV, gazde în aceeași emisiune caritabilă: Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert. Va fi dat și la noi
Jimmy Kimmel, Stephen Colbert and Jimmy Fallon - Foto | Hollywoodreporter.com

UPDATE. Evenimentul va fi difuzat și pe Paramount Channel (ora 20:00) și pe Comedy Central (ora 23:00), tot pe 19 aprilie. 

Uriaș eveniment de strângere de fonduri pentru victimele Covid-19. Va fi prezentat de trei nume grele ale televiziunii mondiale, prezentatori de late night show-uri și rivali în mod normal.

Publicitate

 Jimmy Fallon (The Tonight Show Starring la NBC), Jimmy Kimmel (Jimmy Kimmel Live la ABC) și Stephen Colbert (The Late Show with Stephen Colbert la CBS), cei mai importanți prezentatori de late-night-show-uri, au lăsat la o parte concurența și vor fi pe aceeași "scenă" pentru un eveniment caritabil. Scenă între gilimele, pentru că evenimentul va fi prezentat de acasă.

Este vorba despre producția One World: Together At Home, care va fi difuzat și în România pe postul E! - duminică, 19 aprilie, de la ora 20:00. 

De altfel, se vede în toată lumea, fiind difuzat de toate marile televiziuni de pe glob, ca ABC, NBC, BBC sau CBS.

Inițiativa aparține Global Citizen, Organizației Mondiale a Sănătății, dar și artistei Lady Gaga și unește și cele mai mari vede ale planetei. Printre celebritățile care vor participa și vor face și donații sunt Andrea Bocelli, Billie Eilish, David Beckham, Elton John, J Balvin, John Legend, Maluma sau Paul McCartney.

Programul va dura două ore, iar printre altele vor fi prezentate interviuri cu experții OMS, dar și situații întâlnite de personalul medical aflat în prima linie, în toată lumea, curajul și sacrificiul lor. 

De notat că tot evenimentul va fi făcut de-acasă, ca măsură de prevenție în contextul pandemiei. 

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Excelenta veste, minunata idee, promitator show, vedete de top si bineinteles, rezultate pe care le dorim toti, sa fie astfel incat istoria sa consemneze calitatea umana a locuitorilor planetei, in anii in care am fost greu incercati. Gie ca LECTIA sa fie bine insusita.

Trimite un comentariu