Skip to main content

VIDEO. Mirela Vaida supărată pe CNA, deşi a întreţinut patru luni serialul Vulpiţa: „Nu faceţi abuz de funcţia pe care o aveţi”

 
VIDEO. Mirela Vaida supărată pe CNA, deşi a întreţinut patru luni serialul Vulpiţa: „Nu faceţi abuz de funcţia pe care o aveţi”

VIDEO. Mirela Vaida s-a supărat pe CNA. După ce a întreţinut patru luni un serial "amendat" (la propriu şi la figurat, din cauza "calităţii" lui), prezentatoarea a răbufnit în emisiunea Acces Direct, de ieri, după o somaţie (o atenţionare, practic) primită de la Consiliul Naţional al Audiovizual.

Publicitate

CNA-ul îmi dă somaţie pentru că eu mi-am propus să spun că multă lume din mediul rural nu are apă şi săpun ca să spele pentru Coronavirus. Am înţeles, nu le place Vulpiţa, dar ce să facem dacă se uită milioane de români. Nu ştiu de când suntem autoritate morală.

Când am spus că muţi din oameni nu au apă, săpun şi că pe Veronica am învăţat-o noi să se machieze şi să se îmbrace şi că părul trebuie spălat zilnic când apari la TV. Nu am degradat-o, am educat-o, cât am putut şi noi”, a zis pe post Vaida.

Reacţia Mirelei Vaida vine după patru luni de serial cu Vulpiţa. Serialul a început pe 13 ianuarie şi a fost "întreţinut" de moderatoarea Mirela Vaida, cea care "storcea", zilnic, poveşti de la cei doi protagonişti. Poveşti din care nu lipseau detalii (cu întrebările de rigoare ale moderatoarei) din viaţa personală intimă a celor doi soţi (relaţii extraconjugale ale Vupliţei , relaţiile dintre Vulpiţă şi socră şi multe altele).

Serialul de la Acces Direct, de pe Antena 1, cu Mirela Vaida gazdă, a fost catalogat drept "Un spectacol al degradării umane" (Dorina Rusu, membru CNA).

Până acum, a luat două amenzi. Una de 100.000 şi una de 10.000. Apoi, s-a ales cu o somaţie. Adică o atenţionare. Această atenţionare a fost cea care a făcut-o pe Mirela Vaida să răbufnească.

Mirela Vaida, la Acces direct, către CNA:

„Faptul că daţi somaţie pentru că eu îmi permit să spun nişte realităţi din România este dreptul dumneavoastră, dar mi se pare exageraţi. Vă spun cu toată asumarea, eu, nu Acces Direct, nu Antena 1, sunt revoltată pentru că este o realitate pe care nu o vedeţi.

Credeţi că dacă îmi daţi o somaţie se schimbă România? Nu se schimbă şi nu o să se schimbe nici de mâine încolo. Nu vor avea copiii tablete să facă şcoală online.

Vă înţeleg că nu vă place, dar nici nu faceţi astfel de afirmaţii şi nu faceţi abuz de funcţia pe care o aveţi pentru că nu faceţi bine.

Puteţi închide un subiect, o emisiune, plec eu, mă dă afară, dar ceea ce faceţi nu schimbă realitatea din România.

O să se termine şi Vulpiţa, că nu mai suport nici eu atâtea scandaluri, dar în orice caz eu cred că ce s-a întâmplat în acestă emisiune cu ei doi nu a fost rău, a fost un pas pentru ei.

Eu nu încurajez astfel de comportamente şi de atitudini, dar rolul meu aici e să fac o emisiune.

Rolul dumneavoastră acolo, înteleg, e să fiţi instanţă morală. Bine, fiţi dumneavoastră instanţă morală, dar lăsaţi-mă pe mine să spun realitatea din România.

Realitatea este că mulţi copii din România mor de foame şi n-au cu ce să se spele. Mai daţi-mi o amendă, o să o plătesc din salariul meu pentru care muncesc”, a conchis realizatoarea.

Reamintim că postul Antena 1 a primit o somaţie pentru emisiunea Acces Direct, după două amenzi succesive, de 100.000 şi de 10.000 de lei.

Sancţiunea de ieri s-a îndreptat chiar spre moderatoarea Mirela Vaida, care a făcut unele remarci în discuţiile din platou.

Mirelei Vaida, realizatoarea Acces Direct, i s-a reproşat că prin remarciile pe care le-a făcut „a prezentat persoane în ipostaze degradante”, după cum spune şi articolul din lege.

Citeşte şi: Vulpiţa „mângâiată” de CNA. Somaţie pentru Acces Direct, după două amenzi succesive

Printre altele, Vaida a spus:

„Apropo de coronavirus şi de reguli de igienă minimă, n-aveţi apă curentă, aveţi wc-ul în curte, vă duceţi până la fântână să scoateţi apă, dacă-i iarnă nici nu vă mai duceţi că îngheţaţi şi poate nici nu vă mai spălaţi, pastă de dinţi şi săpun nu ştiu să vă spun cât folosiţi, daꞌ tare mi-e că...nu.”

Au trecut aproximativ patru luni de când „serialul” Vulpiţa a „bubuit”. A adus audienţe mari, dar şi sancţiuni pentru postul Intact. Subiectul, dezbătut aproape zilnic în platoul Acces Direct, a fost criticat atât de public, cât şi de CNA.

VIDEO. „Ieşirea” Mirelei Vaida, ieri, pe post


Citeşte şi: Cât i-a „costat” Vulpiţa pe cei de la Antena 1. Acces Direct, amendă-record pentru o lună de emisiuni cu circul Vulpiţei


Vulpiţa cea scumpă. Încă o amendă pentru Acces Direct. "Astfel de personaje nu au niciun motiv să fie prezentate ca repere morale"


Câţi bani a făcut Antena 1 cu serialul Vulpiţa? Mulţi, pentru că unele "episoade" au fost cât Las Fierbinţi în audienţe


AUDIENŢE DIVERTISMENT. Vulpiţa, găina cu ouă de aur a Antenei 1! Acces direct, imediat după Românii au talent în top


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    @geo
    Intr adevăr. Mi se pare mai grav decât aceesul
  • geo geo
    Astia de la CNA mai bine s-ar uita la Puterea dragostei, de pe Kanal D, acolo unde aproape in fiecare dupa-amiaza lumea, mai ales fetele, se cearta *** !
  • Getul liber Getul liber
    Nu înțeleg de ce nu li se închide postul,ei fiind recidiviști în promovarea promiscuității.
  • Alin Alin
    Are dreptate! Daca e uita lumea ce vina are ea? Ea e moderatoare, nu producatoare de emisiuni, nu tine de regie. Nu e prima data cand cna-ul face abuzuri, sunt realitati pe care nu vor sa le accepte si le leaga de orice cuvant, chiar daca este adevarat.
  • Costin F Costin F
    mirela vai/da/ea are sanse sa devina primar heneral , cu vulpita insurubata consilier , se potrivesc in decorul dambovitean .. Atent manipulate de de motanu' crescent .
  • Cateinca Cateinca
    Da aveți dreptate Acces Direct a fost o emisiune de succes până la apariția serialului Vulpita-Viorel.Va rog numai reluați Asia Expres 1 și. 2 că numai 3 a fost de succes.
  • RzV RzV
    Mirela observa ca si-a pierdut foarte mult apreciere dupa cazul Vulpita si incearca sa gaseasca motive ca sa nu iasa ea vinovata. Atata timp cat tu ca realizator accepti ca seara de seara timp de 4 sa vorbesti cu aceleasi persoane inseamna ca esti de nivelul lor, cred ca puteai sa ai un cuvant in fata sefilor sa le spui ca nu vrei sa lucrezi cu astfel de oameni dar cand ai vazut ca audienta creste si automat si salariul ai devenit cea mai buna prietena a lor. Acum iti permiti sa platesti amenzile din salariul facut pe baza lor. Nu mai incerca sa gasesti scuze si ocolisuri ca ai cam aceeasi soarta ca Dan Diaconescu, nici pe el nu il mai aprecia nimeni dupa cazurile facute celebre de el.
  • Iuli Iuli
    Un nou FAKE-NEWS de la site-ul inchis si redeschis a II-a zi, https://ortodox.info.ro/2020/03/08/legatura-dintre-tehnologia-5g-si-coronavirus

    Tot acest site le cere cititorilor sa le cumpere un Laptop, motivul: "Dragi cititori, „surprizele” se țin lanț, căci după blocarea domeniului ortodoxinfo.ro pe România, acum se pare că am rămas și fără obiectul muncii, căci laptopul de pe care lucram nu se mai deschide, nu se mai încarcă, probabil prăjit ceva în el. Acum toate service-urile din orașul în care locuiesc sunt închise."
    https://ortodox.info.ro/2020/04/29/apel-pentru-cumpararea-unui-laptop

    Chiar nu se poate inchide odata si pentru totdeauna acest site care raspundeste numai panica in randul oamenilor creduli? Pentru ca una este sa ai sau sa nu ai dreptate despre o idee (de orice tip) si alta sa raspandesti informatii false cu scopul de panica si revolta.
  • Romulus si Remulus Romulus si Remulus
    R pai nu mai da audiente ca se face Antena de ras cu reluarile din Asia. Ca nu se uita nimeni.

    Le vezi pe thematicchannels. De miercuri 22 aprilie (finala Asia) Antena lider toata ziua peste Pro. De pe 23 aprilie, Pro lider toata ziua. E logic ca nu prea se uita lumea la sezonul 1 din Asia.
  • Iulian Iulian
    Nu e nici o diferenta intre vaida si vulpita!!!Amanduoua sunt niste nulitati!Asa k oameni buni nu faceti vedete toate proastele!!
  • Marian Marian
    Cred ca mai bine ar fi sa pleci in izolare ,doi ani
  • Iuli Iuli
    Cam greu va miscati @Paginademedia, la aproape 24 de ore dupa reactia Vaidei, dar totusi, cred ca sunteti ocupati sa scrieti articole despre audiente sau articole P(latite)
  • Varanu' Varanu'
    *** tine coada sus! :)))
    Ar trebui sa multumeasca majoritatii PSD-UDMR din CNA ca a primit doar somatie, dupa amenda, desi a recidivat!

Trimite un comentariu

sus