Skip to main content

VIDEO. Mirela Vaida supărată pe CNA, deși a întreținut patru luni serialul Vulpița: „Nu faceți abuz de funcția pe care o aveți”

 
VIDEO. Mirela Vaida supărată pe CNA, deși a întreținut patru luni serialul Vulpița: „Nu faceți abuz de funcția pe care o aveți”

VIDEO. Mirela Vaida s-a supărat pe CNA. După ce a întreținut patru luni un serial "amendat" (la propriu și la figurat, din cauza "calității" lui), prezentatoarea a răbufnit în emisiunea Acces Direct, de ieri, după o somație (o atenționare, practic) primită de la Consiliul Național al Audiovizual. 

CNA-ul îmi dă somație pentru că eu mi-am propus să spun că multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să spele pentru Coronavirus. Am înțeles, nu le place Vulpița, dar ce să facem dacă se uită milioane de români. Nu știu de când suntem autoritate morală.

Când am spus că muți din oameni nu au apă, săpun și că pe Veronica am învățat-o noi să se machieze și să se îmbrace și că părul trebuie spălat zilnic când apari la TV. Nu am degradat-o, am educat-o, cât am putut și noi”, a zis pe post Vaida.

Publicitate

Reacția Mirelei Vaida vine după patru luni de serial cu Vulpița. Serialul a început pe 13 ianuarie și a fost "întreținut" de moderatoarea Mirela Vaida, cea care "storcea", zilnic, povești de la cei doi protagoniști. Povești din care nu lipseau detalii (cu întrebările de rigoare ale moderatoarei) din viața personală intimă a celor doi soți (relații extraconjugale ale Vupliței , relațiile dintre Vulpiță și socră și multe altele).

Serialul de la Acces Direct, de pe Antena 1, cu Mirela Vaida gazdă, a fost catalogat drept "Un spectacol al degradării umane" (Dorina Rusu, membru CNA).

Până acum, a luat două amenzi. Una de 100.000 și una de 10.000. Apoi, s-a ales cu o somație. Adică o atenționare. Această atenționare a fost cea care a făcut-o pe Mirela Vaida să răbufnească.

Mirela Vaida, la Acces direct, către CNA:

„Faptul că dați somație pentru că eu îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră, dar mi se pare exagerați. Vă spun cu toată asumarea, eu, nu Acces Direct, nu Antena 1, sunt revoltată pentru că este o realitate pe care nu o vedeți.

Credeți că dacă îmi dați o somație se schimbă România? Nu se schimbă și nu o să se schimbe nici de mâine încolo. Nu vor avea copiii tablete să facă școală online.

Vă înțeleg că nu vă place, dar nici nu faceți astfel de afirmații și nu faceți abuz de funcția pe care o aveți pentru că nu faceți bine.

Puteți închide un subiect, o emisiune, plec eu, mă dă afară, dar ceea ce faceți nu schimbă realitatea din România.

O să se termine și Vulpița, că nu mai suport nici eu atâtea scandaluri, dar în orice caz eu cred că ce s-a întâmplat în acestă emisiune cu ei doi nu a fost rău, a fost un pas pentru ei.

Eu nu încurajez astfel de comportamente și de atitudini, dar rolul meu aici e să fac o emisiune.

Rolul dumneavoastră acolo, înteleg, e să fiți instanță morală. Bine, fiți dumneavoastră instanță morală, dar lăsați-mă pe mine să spun realitatea din România.

Realitatea este că mulți copii din România mor de foame și n-au cu ce să se spele. Mai dați-mi o amendă, o să o plătesc din salariul meu pentru care muncesc”, a conchis realizatoarea. 

Reamintim că postul Antena 1 a primit o somație pentru emisiunea Acces Direct, după două amenzi succesive, de 100.000 și de 10.000 de lei.

Sancțiunea de ieri s-a îndreptat chiar spre moderatoarea Mirela Vaida, care a făcut unele remarci în discuțiile din platou. 

Mirelei Vaida, realizatoarea Acces Direct, i s-a reproșat că prin remarciile pe care le-a făcut „a prezentat persoane în ipostaze degradante”, după cum spune și articolul din lege.

Citește și: Vulpița „mângâiată” de CNA. Somație pentru Acces Direct, după două amenzi succesive

Printre altele, Vaida a spus:

„Apropo de coronavirus și de reguli de igienă minimă, n-aveți apă curentă, aveți wc-ul în curte, vă duceți până la fântână să scoateți apă, dacă-i iarnă nici nu vă mai duceți că înghețați și poate nici nu vă mai spălați, pastă de dinți și săpun nu știu să vă spun cât folosiți, daꞌ tare mi-e că...nu.”

Au trecut aproximativ patru luni de când „serialul” Vulpița a „bubuit”. A adus audiențe mari, dar și sancțiuni pentru postul Intact. Subiectul, dezbătut aproape zilnic în platoul Acces Direct, a fost criticat atât de public, cât și de CNA. 

VIDEO. „Ieșirea” Mirelei Vaida, ieri, pe post


Citește și: Cât i-a „costat” Vulpița pe cei de la Antena 1. Acces Direct, amendă-record pentru o lună de emisiuni cu circul Vulpiței


Vulpița cea scumpă. Încă o amendă pentru Acces Direct. "Astfel de personaje nu au niciun motiv să fie prezentate ca repere morale"


Câți bani a făcut Antena 1 cu serialul Vulpița? Mulți, pentru că unele "episoade" au fost cât Las Fierbinți în audiențe


AUDIENȚE DIVERTISMENT. Vulpița, găina cu ouă de aur a Antenei 1! Acces direct, imediat după Românii au talent în top


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Astia de la CNA mai bine s-ar uita la Puterea dragostei, de pe Kanal D, acolo unde aproape in fiecare dupa-amiaza lumea, mai ales fetele, se cearta *** !
 • Are dreptate! Daca e uita lumea ce vina are ea? Ea e moderatoare, nu producatoare de emisiuni, nu tine de regie. Nu e prima data cand cna-ul face abuzuri, sunt realitati pe care nu vor sa le accepte si le leaga de orice cuvant, chiar daca este adevarat.
 • mirela vai/da/ea are sanse sa devina primar heneral , cu vulpita insurubata consilier , se potrivesc in decorul dambovitean .. Atent manipulate de de motanu' crescent .
 • Da aveți dreptate Acces Direct a fost o emisiune de succes până la apariția serialului Vulpita-Viorel.Va rog numai reluați Asia Expres 1 și. 2 că numai 3 a fost de succes.
 • Mirela observa ca si-a pierdut foarte mult apreciere dupa cazul Vulpita si incearca sa gaseasca motive ca sa nu iasa ea vinovata. Atata timp cat tu ca realizator accepti ca seara de seara timp de 4 sa vorbesti cu aceleasi persoane inseamna ca esti de nivelul lor, cred ca puteai sa ai un cuvant in fata sefilor sa le spui ca nu vrei sa lucrezi cu astfel de oameni dar cand ai vazut ca audienta creste si automat si salariul ai devenit cea mai buna prietena a lor. Acum iti permiti sa platesti amenzile din salariul facut pe baza lor. Nu mai incerca sa gasesti scuze si ocolisuri ca ai cam aceeasi soarta ca Dan Diaconescu, nici pe el nu il mai aprecia nimeni dupa cazurile facute celebre de el.
 • Un nou FAKE-NEWS de la site-ul inchis si redeschis a II-a zi, https://ortodox.info.ro/2020/03/08/legatura-dintre-tehnologia-5g-si-coronavirus

  Tot acest site le cere cititorilor sa le cumpere un Laptop, motivul: "Dragi cititori, „surprizele” se țin lanț, căci după blocarea domeniului ortodoxinfo.ro pe România, acum se pare că am rămas și fără obiectul muncii, căci laptopul de pe care lucram nu se mai deschide, nu se mai încarcă, probabil prăjit ceva în el. Acum toate service-urile din orașul în care locuiesc sunt închise."
  https://ortodox.info.ro/2020/04/29/apel-pentru-cumpararea-unui-laptop

  Chiar nu se poate inchide odata si pentru totdeauna acest site care raspundeste numai panica in randul oamenilor creduli? Pentru ca una este sa ai sau sa nu ai dreptate despre o idee (de orice tip) si alta sa raspandesti informatii false cu scopul de panica si revolta.
 • R pai nu mai da audiente ca se face Antena de ras cu reluarile din Asia. Ca nu se uita nimeni.

  Le vezi pe thematicchannels. De miercuri 22 aprilie (finala Asia) Antena lider toata ziua peste Pro. De pe 23 aprilie, Pro lider toata ziua. E logic ca nu prea se uita lumea la sezonul 1 din Asia.
 • Nu e nici o diferenta intre vaida si vulpita!!!Amanduoua sunt niste nulitati!Asa k oameni buni nu faceti vedete toate proastele!!
 • Cam greu va miscati @Paginademedia, la aproape 24 de ore dupa reactia Vaidei, dar totusi, cred ca sunteti ocupati sa scrieti articole despre audiente sau articole P(latite)
 • *** tine coada sus! :)))
  Ar trebui sa multumeasca majoritatii PSD-UDMR din CNA ca a primit doar somatie, dupa amenda, desi a recidivat!

Trimite un comentariu