Skip to main content

ANIVERSARE. Pro FM face 27 de ani de la prima emisie. Astăzi

 
ANIVERSARE. Pro FM face 27 de ani de la prima emisie. Astăzi
Andi Moisescu

ANIVERSARE. Pro FM împlinește 27 de ani, astăzi. Stația de radio ai intrat pentru prima dată în emisie pe 15 aprilie 1993, ca parte a trustului Pro deținut atunci de Adrian Sârbu. 

A pornit sub sloganul un radio care te ascultă. 

Publicitate

Realizatorii de acum ai postului sărbătoresc 27 de ani de Pro FM „live din sufragerie”, din cauza pandemiei. Toți DJ-ii vor în emisie, însă fiecare din propria locuință. 

Astăzi, se aud pe Pro FM melodii și hituri din ultimii ani, de la artiști precum Smiley, Carla’s Dreams, Mark Stam, Alina Eremia, Ami, Lora, JO, Lidia Buble, Feli sau Dj Project.

Marius Dobre, manager Pro FM:

„Pe o planetă care stă acasă, o lume întreagă a regăsit un vechi prieten, aparatul de radio. La nivel global, importanța radioului a crescut în această perioada de criză, pentru că acum, mai mult ca oricând, vocile din eter îi apropie pe cei care sunt departe.

La 27 de ani, Pro FM se regăsește cel mai bine în primul său slogan - un radio care te ascultă - și susține consumul nemoderat de produse muzicale românești. Petrecerile le amânăm pentru altădată, iar pe 15 aprilie suntem On-Air pentru cei care ne primesc zilnic în case și le spunem #eștibineacasă cu Pro FM”, a spus acesta. 

ISTORIA STAȚIEI. Pro FM a fost lansat pe 15 aprilie 1993 de către Adrian Sârbu cu sloganul „un radio care te ascultă”. Cele mai importante nume de la începuturile Pro FM sunt Andrei Gheorghe, Andi Moisescu, George Vintilă, Teo Trandafir, Florin Călinescu, Marius Vintilă, Răzvan Exarhu și Vali Bărbulescu.

Postul de radio a fost operat de grupul Pro până în anul 2015, când proprietarul CME a decis să renunțe la operațiunile care nu aveau legatură cu televiziunea și a vândut Pro FM, Info Pro, Music FM și Dance FM grupului Digi.

VIDEO. Lansarea ProFM

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu