Skip to main content

(P) Record în Instagramul românesc. Poza cu Ştefania, sute de mii de like-uri după ce a fost cerută în căsătorie la Asia Expres

 
(P) Record în Instagramul românesc. Poza cu Ştefania, sute de mii de like-uri după ce a fost cerută în căsătorie la Asia Expres

(P) Record pentru Instagramul din România: poza cu cel mai mare număr de like-uri din instoria reţelei sociale de la noi. S-a întâmplat după ce Ştefania (artistă şi vlogger) a fost cerută în căsătorie de Speak la emisiunea Asia Expres.

Publicitate

O poză cu ea, alături, de Speak, a atins cifre record pentru Instagram. La ora publicării acestui material, postarea avea peste 277.000 de like-uri, cel mai mare înregistrat vreodată de o postare din România. Reach: aproximativ un milion de persoane.

Poza a fost postata după ce Ştefania a apărut, marţi, în ediţia Asia Express în care a fost cerută în căsătorie (show-ul este difuzat acum, dar a fost filmat în toamna anului trecut).

GALERIE FOTO.

Cine este Ştefania? 50 de milioane de views pe canalul de Youtube

Cristina Ştefania s-a născut în Galaţi, unde a studiat la Liceul de Arte «Dimitrie Cuclin».

A ales să se mute în Bucureşti în anul 2015, loc unde avea să lucreze cu cei mai cunoscuţi coregrafi din România, dar şi unde a reuşit să colaboreze cu artişti consacraţi, precum INNA sau Smiley.

Cu siguranţă, apariţia lui Speak în viaţa ei a ajutat-o să-şi regăsească pasiunea pentru muzică.

Recunoasterea a venit în urmă cu doi ani, atunci când a publicat un cover al piesei «Nentori», melodie interpretată de Arilena Ara şi care a fost difuzată masiv la radio. După ce a publicat clipul pe canalul personal de YouTube, chiar Arilena a fost surprinsă de talentul Ştefaniei şi a decis să o promoveze.

Imediat au apărut colaborările cu alţi artişti. Nicole Cherry sau Emil Rengle sunt doar câteva nume cu care a lucrat de-a lungul timpului.

”Totul a fost o întâmplare, dintr-o simplă joacă, el si-a dat seama că am voce şi că am putea face lucruri foarte cool”, a sintetizat Ştefania începutul carierei în muzică.

O altă pasiune a Ştefaniei este vloggingul.

Concurenta de la Asia Express se filmează des în diverse ipostaze funny, iar fanii par să îi aprecieze enorm munca. Totodată, Ştefania este foarte pricepută şi în ale machiajului, sportului, modei, dovada fiind si like-urile primite de-a lungul timpului sau cele 50 milioane de views pe canalul propriu de YouTube.

Speak şi Ştefania s-au îmbarcat în aventura Asia Express de la Antena 1, alături de alte cupluri de vedete cu care se întrec pe «Drumul Comorilor».

Cei doi s-au pregătit intens pentru experienţa Asia Express, chiar dacă pentru Speak a fost mai greu să se hotărască, Ştefania fiind cea care şi-a dorit iniţial să concureze în reality-show-ul de la Antena 1.

Ştefania a lansat melodia “Aleg sa iert” chiar înainte de a se îmbarca în aventura vieţii lor, videoclipul ajungand pe locul 1 în Trending Youtube in doar câteva zile si ajungand la un numar record de 14 milioane de vizualizari in ultimele aproape 6 luni.

Lansarea unui nou single este programata pentru luna aceasta.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    pentru audienta si bani ce nu face un semi cantaret si o dintoasa cu celulita cat ea
  • Spic Spic
    ***
  • Cris Cris
    Tara arde,si pe voi *** de o *** tatuata..***,este si ce pregatire are,si de unde scoateti pe piata muncii,asemea PROSPATURI ?Sunteti patetici,penibili,si,cam meritati un pupic cu COVID 19..*** umane,cica sunteti jurnalisti..
  • emil emil
    audientele serialului familia medici de aseara de la 22 de pe kanal d postati si voi?

Trimite un comentariu

sus