Skip to main content

Adrian Sârbu anunță: când lansează televiziunea de știri? Sârbu nu mai e acționar majoritar în proiect. Cine a intrat în locul lui?

 
Adrian Sârbu anunță: când lansează televiziunea de știri? Sârbu nu mai e acționar majoritar în proiect. Cine a intrat în locul lui?

Adrian Sârbu anunță când va lansa prima din cele trei televiziuni pentru care a obținut licențe de emisie: postul de știri. Un alt aspect de notat: Adrian Sârbu nu mai este acționar majoritar în proiectul Aleph. Cine a intrat în locul lui, în continuare.

Anunțul a fost făcut în ședința CNA de astăzi, desfășurată prin Zoom. Avocatul lui Adrian Sârbu este noul acționar majoritar în proiectul TV „Aleph”, pe care fostul șef Pro TV îl pregătește de anul trecut, scrie MediaExpres. Este vorba de Andrei Sorescu, care a explicat că intră în acționariat printr-o „infuzie de capital”, iar banii ar fi câștigați din avocatură și alte investiții, menționează sursa citată.

Publicitate

Totodată, Sârbu a anunțat că din luna iunie va începe emisia postul de știri Aleph News.

De ce schimbarea de acționariat?

„Ideea a apărut la sfârșitul anului, a fost influențată direct de solvabilitatea mea, motiv pentru care domnul Sârbu a intuit în persoana mea un partener de nădejde pentru o infuzie de resurse în acest proiect.

Deci nu am avut o altă înțelegere în cursul verii. Ideea asocierii prin infuzie de capital venită din partea mea a fost la sfârșitul anului”, a spus Andrei Sorescu, în ședința CNA de astăzi, potrivit MediaExpress. 

Tot astăzi, forul a aprobat prelungirea termenului de intrare în emisie cu șase luni pentru cele trei televiziuni pe care le pregătește Adrian Sârbu. 

De asemenea, a mai spus că Aleph Business va fi lansată până în luna septembrie. 

Fostul șef de la Pro TV a pus întârzierile de lansare pe seama pandemiei de coronavirus, notează aceeași sursă. 

Reamintim că Adrian Sârbu a obținut în vara anului trei licențe pentru trei posturi TV: unul de știri, unul de business și unul de divertisment.

Este vorba despre televiziunile Aleph Business (generalist), Aleph News (tematic informativ) și Aleph Comedy (tematic divertisment).

Citește și: Adrian Sârbu face trei televiziuni noi: un post de comedie, unul de business și unul de știri. A luat deja licențele

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Cum se intampla, ca mai toate posturile TV din RO, au actionariat infractori sau recidivisti? Si mai toti isi fac si canal de stiri...prin care pot spala mintile oamenilor (sau cel putin asa cred ei). Partea pozitiva, e ca influenta tv-ului asupra consumului media scade...asa ca, ce sa le zic, decat faliment usor (ca si celor de la RTV ,A3 sau B1TV)
  • CNA da licenta pentru 3 posturi unui puscarias. Altora le refuza 1 licenta pe motiv ca "mai sunt si altele cu aceasi tematica".
  • ce ma bucur, inca o sursa de fake news. astia vor face praf presa. pe urma ne miram ca sunt atatia *** care cred in conspiratii
  • Pentru cei care încă nu au aflat: La nici o lună după ce a adus oameni cu diverse promisiuni, tocmai le-a încălcat. Cum asa? Asa face Sârbu, taie din bani.Una promite, alta apare in contract la semnătura! Sau, în cel mai fericit caz, după doar o lună de la angajare, salariile nu mai sunt pe carte de munca ci pe drepturi de autor. Sunt multi care de abia au venit si nu stiu cum sa plece mai repede.
    P.S
    Numele pe care le-a ales pentru televiziuni sunt de ,,mare inspiratie,, Parcă a băut apă după Elon Musk. Dar măcar să preia si ceva bun de la el.
  • Se lanseaza in iunie da isi prelungește termenul de intrare în emisie,care e pe la finalul lui iunie

Trimite un comentariu