Skip to main content

Cristian Șimonca - Otravă, acum și realizator de podcast. Cu producător de la Apropo TV. Esca, Bartoș, Smiley sau chef Florin Dumitrescu, primii invitați

 
Cristian Șimonca - Otravă, acum și realizator de podcast. Cu producător de la Apropo TV. Esca, Bartoș, Smiley sau chef Florin Dumitrescu, primii invitați
Cristian Șimonca (Blogu lu’ Otravă)

De la blogger la podcaster. Cristian Șimonca (Blogu lu’ Otravă) se ocupă de podcastul Cronicari Digitali, lansat de agenția Zaga Brand. Alături de el, în proiect, mai este și Diana Popescu, jurnalist pe zona culturală (a produs șapte ani emisiunea DigiCult, de la Digi24). 

Producătorul proiectului este Dragoș Vasile, cel care produce și emisiunea Apropo TV. 

Publicitate

Primul episod a fost deja publicat, iar primii invitați au fost Andreea Esca, Marius Manole, Smiley, chef Florin Dumitrescu, Pavel Bartoș, Vlad Eftenie, Ștefan Bâlici și Andreea Tănăsescu. A fost ascultat de 5.280 de persoane, potrivit datelor furnizate Zaga Brand. 

Podcastul „Cronicari Digitali” va apărea cu câte un nou episod în fiecare joi, anunță aceeași sursă. 

Producția audio prezintă fragmente de interviuri cu vedete, influenceri și experți, carevorbesc săptămânal despre propriile preocupări și pasiuni. 

Sponsorii producției sunt Raiffeisen Bank, Telekom și Lidl. De asemenea, podcastul este conceput și produs în izolare.

Proiectul Cronicari Digitali a fost lansată în 2018, alături de Institutul Național al Patrimoniului. Are ca obiectiv promovarea moștenirii culturale cu ajutorul tinerei generații, prin storytelling vizual pe rețelele sociale, spun reprezentanții Zaga Brand. 


AUDIO. Ascultă primul episod al podcastului Cronicari Digitali


Despre oamenii din proiect: Cristian Șimonca (Blogu lu’ Otravă), Diana Popescu și Dragoș Vasile

Blogu lu’Otravă, din 2019 și ambasador al proiectului Cronicari Digitali, îl are în spate pe Cristian Șimonca. Digital influencer cu o comunitate impresionantă, atât pe Instagram, cu 82.5k followers, cât și pe Facebook, 350k followers. Și-a început blogul în 2006. 

Diana Popescu, jurnalist cultural cu o carieră de peste două decenii în presă. A lucrat la cotidianele Adevărul și Gândul și a fost, vreme de șapte ani, producătorul emisiunii DigiCult de la postul Digi24. A realizat interviuri cu sute de personalități ale lumii culturale: scriitori nominalizați sau laureați cu Nobel, staruri de la Hollywood, muzicieni și artiști vizuali celebri. 

Dragoș Vasile, producător Apropo TV. Jurnalist de cursă lungă, a lucrat la Evenimentul Zilei și Jurnalul Național, precum și la Academia Cațavencu. De șapte ani, este producătorul emisiunii Apropo TV.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu