Skip to main content

Cristian Şimonca - Otravă, acum şi realizator de podcast. Cu producător de la Apropo TV. Esca, Bartoş, Smiley sau chef Florin Dumitrescu, primii invitaţi

 
Cristian Şimonca (Blogu lu’ Otravă)
Cristian Şimonca (Blogu lu’ Otravă)

De la blogger la podcaster. Cristian Şimonca (Blogu lu’ Otravă) se ocupă de podcastul Cronicari Digitali, lansat de agenţia Zaga Brand. Alături de el, în proiect, mai este şi Diana Popescu, jurnalist pe zona culturală (a produs şapte ani emisiunea DigiCult, de la Digi24).

Publicitate

Producătorul proiectului este Dragoş Vasile, cel care produce şi emisiunea Apropo TV.

Primul episod a fost deja publicat, iar primii invitaţi au fost Andreea Esca, Marius Manole, Smiley, chef Florin Dumitrescu, Pavel Bartoş, Vlad Eftenie, Ştefan Bâlici şi Andreea Tănăsescu. A fost ascultat de 5.280 de persoane, potrivit datelor furnizate Zaga Brand.

Podcastul „Cronicari Digitali” va apărea cu câte un nou episod în fiecare joi, anunţă aceeaşi sursă.

Producţia audio prezintă fragmente de interviuri cu vedete, influenceri şi experţi, carevorbesc săptămânal despre propriile preocupări şi pasiuni.

Sponsorii producţiei sunt Raiffeisen Bank, Telekom şi Lidl. De asemenea, podcastul este conceput şi produs în izolare.

Proiectul Cronicari Digitali a fost lansată în 2018, alături de Institutul Naţional al Patrimoniului. Are ca obiectiv promovarea moştenirii culturale cu ajutorul tinerei generaţii, prin storytelling vizual pe reţelele sociale, spun reprezentanţii Zaga Brand.


AUDIO. Ascultă primul episod al podcastului Cronicari Digitali


Despre oamenii din proiect: Cristian Şimonca (Blogu lu’ Otravă), Diana Popescu şi Dragoş Vasile

Blogu lu’Otravă, din 2019 şi ambasador al proiectului Cronicari Digitali, îl are în spate pe Cristian Şimonca. Digital influencer cu o comunitate impresionantă, atât pe Instagram, cu 82.5k followers, cât şi pe Facebook, 350k followers. Şi-a început blogul în 2006.

Diana Popescu, jurnalist cultural cu o carieră de peste două decenii în presă. A lucrat la cotidianele Adevărul şi Gândul şi a fost, vreme de şapte ani, producătorul emisiunii DigiCult de la postul Digi24. A realizat interviuri cu sute de personalităţi ale lumii culturale: scriitori nominalizaţi sau laureaţi cu Nobel, staruri de la Hollywood, muzicieni şi artişti vizuali celebri.

Dragoş Vasile, producător Apropo TV. Jurnalist de cursă lungă, a lucrat la Evenimentul Zilei şi Jurnalul Naţional, precum şi la Academia Caţavencu. De şapte ani, este producătorul emisiunii Apropo TV.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Bravo, baiat destept Otrava

Trimite un comentariu

sus