Skip to main content

Pro TV te-nvață să faci Tik-Tokuri. Emisiunea despre Tik-Tok. Gazdă, un om din echipa Vocea României

 
Pro TV te-nvață să faci Tik-Tokuri. Emisiunea despre Tik-Tok. Gazdă, un om din echipa Vocea României

Știri, tendințe și tutoriale despre platforma Tik-Tok, într-o emisiune pe Pro TV Plus. Pro TV a lansat emisiunea How to Tik-Tok și este disponibilă pe platforma sa de streaming în fiecare marți, de la ora 11:00. 

Publicitate

Producția va fi prezentată de cântăreața Aquene (Alexandra Costache), unul dintre artiștii care face parte din backing-vocal-ul „Vocea României”. 

Artista face muzică de la vârsta de șase ani și este studentă a Universității de Muzică, la secția Jazz.

Câți banii pot câștiga cei care fac Tik-Tokuri, ce conținut se viralizează sau cine sunt cei mai urmăriți creatori din Români? - Sunt câteva dintre întrebările care-și vor afla răspunsul în emisiunea Pro TV.

Aquene, gazda emisiunii:

„Sunt absolut fascinată și pasionată de TikTok. Aici poți face o infinitate de videouri și e un lucru extrem de bun că din ce în ce mai mulți oameni își deschid conturi. În primul rând, TikTok înseamnă relaxare, distracție, dar și dezvoltarea imaginației”, spune aceasta. 

Emisiunea este realizată în parteneriat cu TikTok România. 

Tik-Tok este una dintre cele mai populare rețele din lume, cu peste 500 de milioane de utilizatori în întreaga lume și peste 1.6 miliarde de descărcări ale aplicației. 

Primul episod este disponibil pe Pro TV Plus 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • ProTV mai bine s-ar concentra pe alte chestii, de televiziune, nu TikTok, că nu vrem și acolo să vedem stirile lor despre covid sau alte chestii.

    Ps: ar putea da un refresh protvplus.ro pentru că arată groaznic și plin de reclame în fiecare videoclip
  • Penibil.Tik Tok e un val trecător.Cei de la Byte Dance știu asta și nu înțeleg de ce au pus un CEO,fost șef la achizițiile Diseny și care a lucrat și pentru Disney Plus.Probabil omu' și-a dat seama că Disney Plus nu e un proiect sustenabil pentri Disney dar nu înțeleg de ce să pleci de la Disney la niște chinezi trecători."Emisiunea" e o altă ***

Trimite un comentariu