Skip to main content

Filmul regizat de Pavel Bartoş va fi la TV. Azi, după finala Românii au talent

 
Filmul regizat de Pavel Bartoş va fi la TV. Azi, după finala Românii au talent

Pro TV aduce scurtmetrajul regizat de Pavel Bartoş, prezentatorul Românii au talent şi Vocea României. Comedia „Romanian tradition”, lansată la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) - în 2019, va fi difuzată diseară, după finala Românii au talent.

Publicitate

Mai mult, producţia va fi şi pe net. Mai exact, de sâmbătă, filmul va fi publicat pe canalul de YouTube al lui Pavel Bartoş.

Pelicula prezintă experienţa a doi studenţi care nimeresc, din întâmplare, la o nuntă de la sat. Încercând să respecte toate tradiţiile româneşti, ei deturnează nunta.

Printre actorii care fac parte din distribuţie sunt Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel şi Cătălin Neamţu.

Pavel Bartoş, despre film:

„Scenariul îl aveam în minte de 20 de ani, dar l-am scris într-o noapte, preproducţia în două săptămâni, am filmat în 3 zile şi 2 nopţi. Şi tocmai de aceea, vreau să mulţumesc din suflet echipei de producţie şi actorilor, care m-au înţeles şi au sărit cu mine în această aventură pe care am dus-o la capăt atât de bine”, a spus prezentatorul Românii au talent.

VIDEO. Imagini de la filmările scurtmetrajului, difuzate în emisiunea „La Măruţă”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pavholo Pavholo
    Sa speram ca dati si audientele acestui scurtmetraj, nu doar finala Romanii au talent.
  • Bartosh Burtosh Bartosh Burtosh
    Chiar acum m-am uitat pe internet la program Pro TV. Tine 30 de minute.
    Nu se va uita nimeni la film. Mai bine il punea luni de 1 Iunie, chiar dupa Las Fierbinti. Asa audienta era putin mai mare fata de cea de diseara, programat dupa 12 noaptea.
  • Iuli Iuli
    Antena1 a dat start castingului pentru un nou sezon din "Burlacul"

    https://casting.a1.ro/burlacul/

Trimite un comentariu

sus