Skip to main content

Filmul regizat de Pavel Bartoș va fi la TV. Azi, după finala Românii au talent

 
Filmul regizat de Pavel Bartoș va fi la TV. Azi, după finala Românii au talent

Pro TV aduce scurtmetrajul regizat de Pavel Bartoș, prezentatorul Românii au talent și Vocea României. Comedia „Romanian tradition”, lansată la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) - în 2019, va fi difuzată diseară, după finala Românii au talent. 

Mai mult, producția va fi și pe net. Mai exact, de sâmbătă, filmul va fi publicat pe canalul de YouTube al lui Pavel Bartoș. 

Pelicula prezintă experiența a doi studenți care nimeresc, din întâmplare, la o nuntă de la sat. Încercând să respecte toate tradițiile românești, ei deturnează nunta.

Publicitate

Printre actorii care fac parte din distribuție sunt Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel și Cătălin Neamțu.

Pavel Bartoș, despre film:

„Scenariul îl aveam în minte de 20 de ani, dar l-am scris într-o noapte, preproducția în două săptămâni, am filmat în 3 zile şi 2 nopţi. Și tocmai de aceea, vreau să mulțumesc din suflet echipei de producție și actorilor, care m-au înțeles și au sărit cu mine în această aventură pe care am dus-o la capăt atât de bine”, a spus prezentatorul Românii au talent. 

VIDEO. Imagini de la filmările scurtmetrajului, difuzate în emisiunea „La Măruță”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Chiar acum m-am uitat pe internet la program Pro TV. Tine 30 de minute.
    Nu se va uita nimeni la film. Mai bine il punea luni de 1 Iunie, chiar dupa Las Fierbinti. Asa audienta era putin mai mare fata de cea de diseara, programat dupa 12 noaptea.

Trimite un comentariu