Skip to main content

Ziua Copilului, la TV în acest an. Gașca Zurli, ediție specială la TV. Pe ce post va fi?

 
Ziua Copilului, la TV în acest an. Gașca Zurli, ediție specială la TV. Pe ce post va fi?

De Ziua Copilului, trupa „Gașca Zurli” va fi pe TV. Antena 1 aduce o ediție specială, prezentată chiar de fondatoarea trupei - Mirela Retegan. 

Emisiunea va fi difuzată duminică, 31mai, de la ora 10:00, informează reprezentanții postului. 

Publicitate

Activitățile din acest an, de Ziua Copilului, se vor muta pe online sau pe TV, din cauza restricțiilor impuse de autorități pe fondul pandemiei de Coronavirus.  

„Gașca Zurli” este un fenomen la nivel național, cu spectacole în țară și un canal de YouTube care numără 1,3 milioane de abonați. Trupa a mai apărut la TV, în trecut, mai exact la TVR, unde avea emisiuni în weekend. 

Mirela Retegan, fondatoarea proiectului:

„1 Iunie este cea mai importantã zi din an în lumea Zurli. Pregãtim mereu surprize care îi lasã pe copii cu amintiri de neuitat. Anul acesta e un an special. Un an în care nimic nu a mai fost la fel. Tocmai de aceea, mi-am dorit sã ajungem la cât mai mulţi copii din România. Am ales Antena 1 pentru a duce Gaşca Zurli în casele tuturor. O sã fie o emisiune plinã de energia noastrã bunã”, spune Mirela Retegan. 

VIDEO. Mirela Retegan și povestea proiectului Gașca Zurli, la Interviurile Paginademedia.ro 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce sa vezi antenuta de frica audientei a schimbat programul de wekend, sambata dupa umorul de groaza ,ce sa vezi tot umor re-run best off pana spre dimineata , iar dumineca a schimbat filmul cu desene animate , dupa filmul , de frica deoarece pe pro este BLIZZ iar canalul Roata lui Bursucu .
  • Am inteles ca si pro va aduce altii ....... Selly si 5Gang , luni la ora 14 de ziua copilului , nu va mai fi rereredifuzarea Lectii de viata , cutura generala pentru copii .........................
  • @iuli
    Esti prost, my friend. Doar nu ai vrea sa te regasesti intr-un program/spectacol adresat celor mici....lor le plac mascaricii. Sper ca nu ai copii, altfel le-ai distruge viitorul :) ))))

Trimite un comentariu