Skip to main content

Ziua Copilului, la TV în acest an. Gaşca Zurli, ediţie specială la TV. Pe ce post va fi?

 
Ziua Copilului, la TV în acest an. Gaşca Zurli, ediţie specială la TV. Pe ce post va fi?

De Ziua Copilului, trupa „Gaşca Zurli” va fi pe TV. Antena 1 aduce o ediţie specială, prezentată chiar de fondatoarea trupei - Mirela Retegan.

Publicitate

Emisiunea va fi difuzată duminică, 31mai, de la ora 10:00, informează reprezentanţii postului.

Activităţile din acest an, de Ziua Copilului, se vor muta pe online sau pe TV, din cauza restricţiilor impuse de autorităţi pe fondul pandemiei de Coronavirus.

„Gaşca Zurli” este un fenomen la nivel naţional, cu spectacole în ţară şi un canal de YouTube care numără 1,3 milioane de abonaţi. Trupa a mai apărut la TV, în trecut, mai exact la TVR, unde avea emisiuni în weekend.

Mirela Retegan, fondatoarea proiectului:

„1 Iunie este cea mai importantã zi din an în lumea Zurli. Pregãtim mereu surprize care îi lasã pe copii cu amintiri de neuitat. Anul acesta e un an special. Un an în care nimic nu a mai fost la fel. Tocmai de aceea, mi-am dorit sã ajungem la cât mai mulţi copii din România. Am ales Antena 1 pentru a duce Gaşca Zurli în casele tuturor. O sã fie o emisiune plinã de energia noastrã bunã”, spune Mirela Retegan.

VIDEO. Mirela Retegan şi povestea proiectului Gaşca Zurli, la Interviurile Paginademedia.ro

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Cultura generala maximă cu 5GANG,intr adevăr,aproape se dueleaza cu...vulpita
  • Marian Marian
    Ce sa vezi antenuta de frica audientei a schimbat programul de wekend, sambata dupa umorul de groaza ,ce sa vezi tot umor re-run best off pana spre dimineata , iar dumineca a schimbat filmul cu desene animate , dupa filmul , de frica deoarece pe pro este BLIZZ iar canalul Roata lui Bursucu .
  • Marian Marian
    Am inteles ca si pro va aduce altii ....... Selly si 5Gang , luni la ora 14 de ziua copilului , nu va mai fi rereredifuzarea Lectii de viata , cutura generala pentru copii .........................
  • jIM jIM
    @iuli
    Esti prost, my friend. Doar nu ai vrea sa te regasesti intr-un program/spectacol adresat celor mici....lor le plac mascaricii. Sper ca nu ai copii, altfel le-ai distruge viitorul :) ))))
  • Iuli Iuli
    Nu aș da un ban pe măscăricii ăștia

Trimite un comentariu

sus