Skip to main content

VIDEO. Adaptare-n pandemie. Lanțul de mall-uri Vivo, emisiunea online. Gazde: Ana Morodan și alți trei oameni din online

 
VIDEO. Adaptare-n pandemie. Lanțul de mall-uri Vivo, emisiunea online. Gazde: Ana Morodan și alți trei oameni din online

Cum arată adaptare-n pandemie. Lanțul de mall-uri Vivo (Constanța, Cluj-Napoca, Baia-Mare și Pitești), închis total sau parțial din cauza coronavirusului, a lansat o emisiune online cu influenceri și oameni de online. 

Una dintre gazde este Ana Morodan, influencer și jurat în emisiunea Mask Singer de la Pro TV. Alături de Morodan, gazde mai sunt și Ileana Badiu (influencer și antreprenor), Ana Bîtu (influencer și copywriter) sau Stephan Pelger (fashion designer).

Publicitate

Emisiunea poartă titlul de (s)Mall Talks și se vede de trei pe săptămână (luni, miercuri și vineri), de la ora 17:00, pe paginile de Facebook ale centrelor comerciale de mai sus.

Seria va continua până la finalul lunii iunie, menționează aceeași sursă. 

Subiectele dezbătute sunt și ele adaptate tot la criză, iar printre acestea le amintim pe cele legate de sport, parenting, fashion, cooking sau design interior. 

Show-ul are și invitați, iar printre aceștia au fost: Ioana Chișiu, Bob Rădulescu, Andreea Remețan, Iulian Tănase și Adrian POV.

VIDEO. Unul dintre episoadele (s)Mall Talks, pe pagina Vivo - Cluj Napoca

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu