Skip to main content

VIDEO. Roast cu un membru CNA la iUmor. Glumele făcute de Radu Herjeu. Antena 1 a reluat pe post momente pentru care a fost amendată

 
VIDEO. Roast cu un membru CNA la iUmor. Glumele făcute de Radu Herjeu. Antena 1 a reluat pe post momente pentru care a fost amendată

VIDEO. A propus, de-a lungul timpului, amenzi de 95.000 de lei pentru iUmor. Este unul dintre cei mai aprigi critici ai emisiunii iUmor, din cauza vulgarității programului, nerecomandat minorilor. Aseară, a fost în platou la o serie de roasturi la adresa juriului emisiunii. Ce glume a făcut Radu Herjeu, membru CNA pe scena iUmor? Cum i-a "înțepat" Herjeu pe jurații Cheloo, Delia și Mihai Bendeac?

Publicitate

Chiar el a scris glumele, după cum a menționat pe Facebook.

Ironic, prezența lui Radu Herjeu (care a trecut în revistă "palmaresul" iUmor) a fost o ocazie pentru Antena 1 să reia pe post fragmente din unele momente pentru care a fost amendată în trecut! Un pictor care rămas în pielea goală și a realizat un portret fără să-și folosească mâinile, ci un alt fel de pensulă sau momentul în care o concurentă a cântat la un instrument cu o minge de ping-pong "ascunsă" sub fustă.

Cele două fragmente, din momente penalizate de CNA, au fost date pe post chiar mai devreme decât la difuzările pentru care au fost amendați, la ore și mai accesibile minorilor.

Ce glume a făcut Radu Herjeu, în continuare:

„Bună ziua. Sunt Radu Herjeu, de la CNA, și am umor, prin urmare habar nu am ce caut aici. Pentru orice eventualitate mi-am adus și rachet cu mine (n.r. - a scos o plăcută cu mesajul Amendă”), a spus Herjeu în debutul momentului. 

Apoi a continuat: 

„M-am uitat la emisiune de câteva ori, obligație de serviciu, adică primesc salariu pentru asta. Salariul merge la psiholog apoi.

V-am ușurat de 20.000 de euro și dacă voi credeți că îmi face plăcere aveți perfectă dreptate. Cred că e și cam puțin, dar nu sunt singur la CNA.”, a spus membru CNA.

iUmor este și una dintre emisiunile criticate des de Herjeu în ședințele forului, chiar de multe ori amendată și nu cu sume mici. Una dintre cele mai mari amenzi propuse de Herjeu, care a și trecut, a fost în valoare de 40.000 de lei. Motivul: limbaj vulgar. 

Chiar la începutul momentului, Șerban Copoț (unul dintre prezentatorii iUmor) a remarcat: „E cel mai dur critic în viață al emisiunii iUmor. El este cel care a propus cele mai multe amenzi la CNA. Antenție, a propus, doar o parte au și trecut și au ajuns la suma de 95.000 de lei”, a spus Copoț. 

A venit cu foarte multe glume la adresa celor trei jurați Mihai Bendeac, Delia Matache și Cheloo, glume „neamendabile” de CNA.

Cum a arată roastul lui Radu Herjeu de la iUmor?

Înainte de video, câteva mostre de glume:

 • Nu știu să fac mișto, nu mă pricep nici când am în față subiecte atât de ofertante precum cele din fața mea. Nu pot să fac din rahat bici și să să plesnească, cam cum încearcă Mihai să facă în toate relațiile lui și apoi vine la televizor să anunțe tot poporul.
 • M-am uitat la emisiune de câteva ori, obligație de serviciu, adică primesc salariu pentru asta. Salariul merge la psiholog apoi.
 • Îmi pare rău că nu sunt prieten cu Cheloo, probabil mi-ar fi dat ceva să fiu mai zen.
 • Am propus până acum amendarea emisiunii cu 95.000 de lei și pentru că propunerile sunt acceptate la CNA, nu ca ale lui Mihai aici.
 • V-am ușurat de 20.000 de euro și dacă voi credeți că îmi face plăcere aveți perfectă dreptate. Cred că e și cam puțin, dar nu sunt singur la CNA.
 • Ați avea mult mai mult succes la ora două noapte, pe un alt fus orar și eventual într-o țară în care nu a ajuns televiziunea. 
 • Nu pot decide cine prezintă emisiunea, dar decid cine plătește. 

VIDEO. Momentul lui Radu Herjeu, membru CNA, la iUmor 

Citește și: Dacă n-ai umor, ai amendă. Emisiunea iUmor, penalizată pentru glumele fără perdea și limbajul vulgar


Citește și: „Glumele” triviale de la iUmor, taxate de CNA: amendă 15.000. Membru CNA: Emisiunile iUmor sunt de la cap la coadă, cu excepția publicității, numai vulgarități


Citește și: Antena 1, amenda 40.000 de lei de la CNA pentru vulgaritatea de la iUmor

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Nenea asta e amuzant ca o clisma. Deci pe de o parte critici si amendezi o emisiune ca e bip, bip, apoi mergi si o validezi prin prezenta.
 • Un membru CNA - cu rang de secretar de stat, dacă nu mă înșel - nu are ce căuta în acest gen de emisiuni !
 • Cata lipsa de etica sa apara intr-o emisiune de genul... e ca si cum un arbitru de fotbal s-ar duce in vestiar dupa meci sa se bucure cu baietii. A ramas in suflet antenuta, corect?
 • Sa fim seriosi nu avea ce cauta acolo , oricum este omul antenutei acest domn se lauda ca aceasta emisiune n -are rivali nu-i depaseste nimeni fals cam tot timpul sunt depasiti doar de vreo doua ori au depasit pro cu aceste roasturi , antenuta se lauda ca au fost lideri pe urban atat in rest nu se lauda cu nimic , iar sambata viitoare se dau best of si pe urma gata cu umorul de doi lei

Trimite un comentariu