Skip to main content

Cum arăta Mircea Badea pionier, în anul 1985? Dar Cătălin Oprișan, de la Răzvan și Dani? De Ziua Copilului la TVR

 
Cum arăta Mircea Badea pionier, în anul 1985? Dar Cătălin Oprișan, de la Răzvan și Dani? De Ziua Copilului la TVR

Imagini inedite la TVR, de Ziua Copilului. Postul public va avea o serie de programe speciale, dar și o filmare cu Mircea Badea, pe când era pionier, în anul 1985. Și cu Cătălin Oprișan, de la Neața cu Răzvan și Dani, pe pe Antena 1.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Nadine (ediție specială), Bernie, un delfin special (film) sau clasica peliculă românească Dumbrava Minunată (adaptare după romanul lui Mihail Sadoveanu) sunt doar câteva dintre producțiile difuzate pe TVR 1, TVR 2 sau TVR 3 în preajma zilei de 1 iunie. 

Surpriza este o filmare cu doi pionieri acum foarte cunoscuți: Mircea Badea, realizatorul În gura presei, de la Antena 3 și Cătălin Oprișan, jurnalistul de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. 

Înainte de programele TVR de Ziua Copilului, filmul cu cei doi:

GALERIE FOTO.

TVR 1

  • Nadine, 1 iunie, de la ora 18:00 - Va fi o emisiune pe care Nadine o va face lături de fiul său Noah, iar invitați vor fi cei din familia Fodor - Diana, Irina şi Răzvan Fodor. Vor vorbi despre copilărie și despre copilăria în izolare. 
  • Bernie, un delfin special, 1 iunie, de la ora 11:30 - Filmul de aventuri este regizat de Kirk Harris, cu Lola Sultan, Logan Allen sau Kevin Sorbo în distribuție.
  • Ediție specială „Adevăruri despre trecut”, 1 iunie, de la ora 13:30 - Va avea ca subiect perioada comunistă. Vor vorbi despre isteria cravatelor roşii, a numerelor matricole, despre crescutul la creşă, despre bătaia „ruptă din Rai” şi despre tot ce a presupus devenirea „omului nou”: Florin Zamfirescu, Dan C. Mihăilescu, Oana Sîrbu şi Lavinia Betea.
  • În emisiune vor apărea și pionierii Mircea Badea şi Cătălin Oprişan, în anul 1985.

TVR 2

  • Festivalul Internațional de Circ din Monte Carlo, de la 13:30
  • Dumbrava minunată (1980), de la ora 14:30. Producţia, regizată de Gheorghe Naghi, este o adaptare după romanul cu acelaşi nume al scriitorului Mihai Sadoveanu. Scenariul este scris de celebra actriţă Draga Olteanu Matei.
  • România... în bucate, de la ora 17:00. Va fi din studioul din Timişoara, unde copiii vor fi gazde.
  • #deacasăimpreună, de la ora 20:00, cu Iuliana Marciuc, Marina Almăşan, Liana Stanciu şi Irina Păcurariu. Vedetele vor avea ca subiect copilăria în contextul pandemiei, în interviurile şi reportajele pregătite. Printre invitați se numără și jurnalista Sanda Nicola sau Cleopatra Stratan.

TVR 3 și TVR Internațional

  • TVR 3 -  La mulţi ani, copilărie!, de la ora 10:00 și Remix Junior, de la ora 19:00. 
  • TVR Internațional - Războiul bucatelor (10:00), Linxy (11:30), Toate pânzele sus (16:30), Muzicantii din Bremen (17:30) sau filmul românesc Străjerii (21:00). 

TVR are și o campanie de Ziua Copilului, cu vedete ale postului, precum Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Marina Almăşan, Iuliana Marciuc, Virgil Ianţu, Corina Dănilă, Raluca Arvat sau Nadine.

Citește și: Campanie TVR, de Ziua Copilului. Cu vedetele postului: Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Virgil Ianţu, Corina Dănilă, Raluca Arvat sau Nadine

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu