Skip to main content

VIDEO. Campanie TVR, de Ziua Copilului. Cu vedetele postului: Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Virgil Ianţu, Corina Dănilă, Raluca Arvat sau Nadine

 
VIDEO. Campanie TVR, de Ziua Copilului. Cu vedetele postului: Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Virgil Ianţu, Corina Dănilă, Raluca Arvat sau Nadine

TVR lansează o campanie de Ziua Copilului, cu vedete ale postului, precum Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Marina Almăşan, Iuliana Marciuc, Virgil Ianţu, Corina Dănilă, Raluca Arvat sau Nadine.

Începe pe 1 iunie și se încheie la finalul lunii, pe 30 iunie. 

Publicitate

Inițiativa TVR este puțin diferită de lucrurile pe care le făcea în alți ani. Până acum, de Ziua Copilului, TVR făcea diverse activități la sediul televiziunii. În acest an, pe fondul restricțiilor cauzate de pandemie, campania se mută online.

Sub titlul „3,2,1…Iunie. Restart copilărie!”, vor fi postate de pagina de Facebook a TVR scurte înregistrări filmate cu telefonul, care să arate că „şi adulţii au ce învăţa de la copii”, informează reprezentanții postului. 

La finalul campaniei, cele mai apreciate clipuri vor fi premiate, menționează aceeași sursă. 

Clipurile pot fi adăugate în comentarii, la postarea cu vizualul campaniei, sau poze sau videoclipuri, însoțite de hastagul #RestartCopilarie.

Primii care au făcut astfel de înregistrări sunt realizatorii TVR. Filmările lor ce lucruri pot învăța cei mari de la copiii lor. Înregistrările lor vor fi făcute publice online sau la TV în primele zile ale campaniei. 

Regulamentul campaniei

VIDEO. Promo-ul campaniei „Restart copilăriei”

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu