Skip to main content

Adevărul: Un regizor TV de reality show-uri, regizor în scandalul de la Kaufland. Cine e omul din spatele filmului, viral în ultimele zile?

 
Adevărul: Un regizor TV de reality show-uri, regizor în scandalul de la Kaufland. Cine e omul din spatele filmului, viral în ultimele zile?

VIDEO. Cine e omul din spatele filmului cu scandalul de la Kaufland? E chiar regizor şi în viaţa reală. Regizor de reality show-uri, scrie ziarul Adevărul.

Publicitate

George Adamescu, nume care ar fi lucrat în Pro TV (Visuri la cheie - 2015), Prima TV sau Kanal D, ar fi cel care a regizat scandalul de la Kaufland, de marţi.

Adevărul notează că George Adamescu şi Tiberiu Galamboş (bătrânul bruscat) au fost protagoniştii unei puneri în scenă şi la Alba Iulia.

Detalii, în continuare:

Marţi, incidentul de la Kaufland ar fi pornit de doi cetăţeni (cu un cameraman alături) care au refuzat termoscanerea la intrarea în magazin, iar mai mulţi poliţişti l-au imobilizat brutal pe unul dintre ei.

După incident, pe contul de YouTube al regizorului George Adamescu, unul dintre protagoniştii scandalului, a fost publicat un video cu titlul - Termoscanarea la români. Abuzuri şi ilegalitaţi la Kaufland. A strâns peste 100.000 de vizualizări până la ora publicării acestui material.

Potrivit Adevărul, Adamescu a regizat în trecut mai multe emisiuni de reality-show la câteva televiziuni de la noi. Printre acestea amintim: „Prima iubire” (2007 – Romantica TV), „Familii în impas” (TVR 2 - 2008), „Foame de bani” (cinci episoade, Kanal D – 2009), „Mobilul” (cinci episoade, Prima TV - 2009), „Visuri la cheie” (Pro TV - 2015).

Citeşte ştirea, integral, pe Adevărul.ro

VIDEO. Termoscanarea la români Abuzuri şi ilegalitaţi la Kaufland

Scandal şi la Alba Iulia

Cei doi protagonişti ai scandalului regizat din faţa hipermarketului Kaufland, Tiberiu Galamboş şi George Adamescu, sunt implicaţi şi în alte incidente controversate, unul petrecându-se la Alba Iulia, notează Adevărul într-un alt articol. Ei sunt apropiaţi ai mişcării MISA (Galamboş ar fi fost instructor în gruparea lui Gregorian Bivolaru).

Povestea de la Alba-Iulia:

În luna mai, Tiberiu Galamboş a fost la Alba Iulia pe urmele reclamaţiei unui român carantinat într-un hotel din oraş. „Suntem în alba Iulia, la hotel Tara, unde autorităţile locale au instituit locuri de carantină pentru persoanele suspecte care sunt infectate cu aşa -zisul coronavirus“, spune el.

Raul Nicolae Coltor, care se recomandă a fi analist de risc bancar, se plânge „reporterului ad-hoc“ spunând că este încuiat şi, dacă vrea ceva, trebuie să bată în uşă. Trâgând concluzia, Tiberiu Galamboş spunea că „Acest mod de a trata oamenii încalcă grav Codul penal“ şi că oamenii carantinaţi „sunt supuşi torturii“, de vreme ce nu li se permite măcar să iasă la aer, aşa cum se întâmplă în cazul deţinuţilor.

Clipul de la Alba-Iulia:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    pai daca au avut de-aface cu misa atunci e clar ca au scame pe creier Sint curios sa stiu care le este nota de plate pt ce au facut
  • Mihai Mihai
    Regizat dar interventia politiei tot regizata?
  • andipanda andipanda
    Deja le-am dat prea multa importanta *** astea.
  • s0rin s0rin
    Așa arată o țară din lumea a III-a.
    Ei consideră că au făcut un act civic/artistic în sprijinul societății.
    În realitate au făcut circ, ca niște maimuțe, că doar din maimuță ne tragem.
    Oameni ca aceștia fac țara de rușine.
    Când vor înțelege unii români că libertatea înseamnă dreptul de a alege. Nu-ți convine regula de la Kaufland, te duci în altă parte. Punct.
  • jk jk
    Deci e clar, aia au niste probleme, stiti voi unde

Trimite un comentariu

sus