Skip to main content

MediaCom, doi noi clienți în portofoliu. Duracell, unul dintre ei

 
MediaCom, doi noi clienți în portofoliu. Duracell, unul dintre ei

Doi noi clienți în protofoliul MediaCom. Agenția a câștigat pitch-urile pentru conturile brandurilor Astratex (Retailer) și Duracell.

În urma unui pitch local de buying și strategic planning, echipa MediaCom a câștigat un nou jucător activ pe piața de retail din România - Astratex.

De asemenea, la nivel international, MediaCom a câștigat contul Duracell, în urma unui pitch care a debutat în luna noiembrie a anului trecut, anunță reprezentanții agenției. 

Publicitate

Oana Petroff (CEO MediaCom România), despre ultimele mișcări din agenție:

„Suntem bucuroși pentru câștigul în sine, desigur, dar mai ales pentru că simțim cu toții nevoia de vești bune și de speranța că vom reuși să traversăm această criză cât mai bine, cu aceleași standarde de profesionalism.

Suntem determinați să găsim resurse și soluții, atât pentru zona de new business, cât și pentru a ne păstra clienții actuali, așa cum este cazul, spre exemplu, al clientului Zdrovit România, care a rămas în portofoliul nostru, în urma unui pitch recent. Le mulțumesc echipelor implicate și clienților pentru încrederea acordată”, spune aceasta.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu