Skip to main content

MediaCom, doi noi clienţi în portofoliu. Duracell, unul dintre ei

 
MediaCom, doi noi clienţi în portofoliu. Duracell, unul dintre ei

Doi noi clienţi în protofoliul MediaCom. Agenţia a câştigat pitch-urile pentru conturile brandurilor Astratex (Retailer) şi Duracell.

Publicitate

În urma unui pitch local de buying şi strategic planning, echipa MediaCom a câştigat un nou jucător activ pe piaţa de retail din România - Astratex.

De asemenea, la nivel international, MediaCom a câştigat contul Duracell, în urma unui pitch care a debutat în luna noiembrie a anului trecut, anunţă reprezentanţii agenţiei.

Oana Petroff (CEO MediaCom România), despre ultimele mişcări din agenţie:

„Suntem bucuroşi pentru câştigul în sine, desigur, dar mai ales pentru că simţim cu toţii nevoia de veşti bune şi de speranţa că vom reuşi să traversăm această criză cât mai bine, cu aceleaşi standarde de profesionalism.

Suntem determinaţi să găsim resurse şi soluţii, atât pentru zona de new business, cât şi pentru a ne păstra clienţii actuali, aşa cum este cazul, spre exemplu, al clientului Zdrovit România, care a rămas în portofoliul nostru, în urma unui pitch recent. Le mulţumesc echipelor implicate şi clienţilor pentru încrederea acordată”, spune aceasta.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zd zd
    Not interesting. Ce avem aici e limba de lemn a unui CEO...daca nu le-ar fi asa lene, si-ar scrie singuri textul si nu ar lasa o fatuca de la PR sa insire vorbe goale.
  • Iuli Iuli
    @tata lu’ unu CORECT!
  • tata lu' unu tata lu' unu
    Nu tati, când o sa crești (adică din unu te faci doi, din doi trei și tot așa) o să realizezi că asemenea elucubrații sunt anormale. Sunt 6 care au scris comentarii la mișto pentru ca articolul e un exemplu de limbaj de lemn. Poate ar fi bine ca în loc de dat comunicate în genul acesta să mergem la cules de căpșune, cireșe, etc. Să vezi pitch acolo și redobândirea încrederii în sine.
  • unu unu
    @bogdan @Alex si restul comentatorilor la orice: si uite asa v-ati demonstrat voua si noua cat de inutili sinteti pe acest site. e grea viata in pandemie cand n-ai facut scoala care trebuie;)
  • adam adam
    Primul
  • Feedorra Feedorra
    hop si eu 4.
  • Durasel Durasel
    Bagati o stire cu audiente sa vezi cum apar 20 de comentarii instant.
  • alex alex
    uite si al treilea::))
    nu stiu cui ii pasa sincer, mai bine ati face un newsletter pt agentii si gata
  • Epure Hristu Stefan Epure Hristu Stefan
    Tocmai ai facut-o tu. Si eu...
  • Bogdan Bogdan
    Nimeni nu va comenta la aceasta stire tho...

Trimite un comentariu

sus