Skip to main content

VIDEO. Mutu, Marian Drăgulescu sau Larisa Iordache, „antrenori” la televizor. TVR va difuza clipuri cu exerciţii fizice, „predate” de sportivi români

 
VIDEO. Mutu, Marian Drăgulescu sau Larisa Iordache, „antrenori” la televizor. TVR va difuza clipuri cu exerciţii fizice, „predate” de sportivi români

VIDEO. Mutu, Drăgulescu, Larisa Iordache sau Bernadette Szocs vor fi „antrenori” la TV. Mai precis, vor prezenta la televizor exerciţii fizice din rutina lor.

Publicitate

Materialele vor fi difuzate la TVR, iar totul face parte dintr-o campanie pe care Televiziunea publică o face în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Se numeşte #campioniacasa şi începe chiar astăzi.

Porneşte de la mesajul care rulează zilnic pe TV: „Pentru sănătatea dumneavoastră faceţi mişcare cel putin 30 de minute în fiecare zi” şi are ca obiectiv „conştientizarea importanţei unei bune condiţii fizice a fiecăruia dintre noi”, spun reprezentanţii postului.

Concret vor fi videoclipuri de 30-50 de secunde, în care sportivii români se filmează efectuând diferite serii de exerciţii fizice specifice disciplinei lor sportive, atractive şi uşor de realizat.

Pe lângă numele de mai sus şi alţi sportivi vor fi în campanie. Este vorba de nume ca: Andrei Ionuţ Radu, Florin Gardoş, George Puşcaş, Tudor Băluţă, Andreea Bogati, Loredana Dinu, Elisabeta Samara, Alin Firfirică, Andrei Rădoi sau Florin Surugiu.

Demersul va dura 30 de zile, iar clipurile vor fi difuzate pe toate posturile TVR, de luni până vineri.

TVR vine şi cu un concurs. Telespectatorii trebuie să găsească exerciţiul cheie din fiecare clip, să se filmeze în timp ce-l execută şi să trimită înregistrarea pe adresa [email protected]

Cele mai votate dintre acestea vor fi premiate şi difuzate în fiecare duminică pe posturile TVR.

VIDEO. Larisa Iordache şi exerciţiile sale

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ce porcarie...au mai gasit ceva cu care sa mai umple programul ala de 2 bani.
  • Unde sunt audiente la reluarile din asiatici , cutitari
    Unde pro spulbera antenuta in fiecare zi in prime-time , mai ales duminica cand antenuta lui milica are filme
  • Din când în când, vor fi și momente coregrafice sustinute de Doina Gradea și consilierul ei, Mircea Radu.

Trimite un comentariu

sus