Skip to main content

VIDEO. Mutu, Marian Drăgulescu sau Larisa Iordache, „antrenori” la televizor. TVR va difuza clipuri cu exerciții fizice, „predate” de sportivi români

 
VIDEO. Mutu, Marian Drăgulescu sau Larisa Iordache, „antrenori” la televizor. TVR va difuza clipuri cu exerciții fizice, „predate” de sportivi români

VIDEO. Mutu, Drăgulescu, Larisa Iordache sau Bernadette Szocs vor fi „antrenori” la TV. Mai precis, vor prezenta la televizor exerciții fizice din rutina lor. 

Materialele vor fi difuzate la TVR, iar totul face parte dintr-o campanie pe care Televiziunea publică o face în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului. Se numește #campioniacasa și începe chiar astăzi. 

Publicitate

Pornește de la mesajul care rulează zilnic pe TV: „Pentru sănătatea dumneavoastră faceți mișcare cel putin 30 de minute în fiecare zi” și are ca obiectiv „conștientizarea importanței unei bune condiții fizice a fiecăruia dintre noi”, spun reprezentanții postului. 

Concret vor fi videoclipuri de 30-50 de secunde, în care sportivii români se filmează efectuând diferite serii de exerciții fizice specifice disciplinei lor sportive, atractive și ușor de realizat.

Pe lângă numele de mai sus și alți sportivi vor fi în campanie. Este vorba de nume ca: Andrei Ionuț Radu, Florin Gardoș, George Pușcaș, Tudor Băluță, Andreea Bogati, Loredana Dinu, Elisabeta Samara, Alin Firfirică, Andrei Rădoi sau Florin Surugiu.

Demersul va dura 30 de zile, iar clipurile vor fi difuzate pe toate posturile TVR, de luni până vineri. 

TVR vine și cu un concurs. Telespectatorii trebuie să găsească exercițiul cheie din fiecare clip, să se filmeze în timp ce-l execută și să trimită înregistrarea pe adresa [email protected] 

Cele mai votate dintre acestea vor fi premiate și difuzate în fiecare duminică pe posturile TVR. 

VIDEO. Larisa Iordache și exercițiile sale

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu