Skip to main content

FOTO. Te cunosc de undeva a început filmările pentru noul sezon. Nume vechi și noi, în show-ul Antenei 1: Vârciu, Adda sau Jojo, printre ele

 
FOTO. Te cunosc de undeva a început filmările pentru noul sezon. Nume vechi și noi, în show-ul Antenei 1: Vârciu, Adda sau Jojo, printre ele

FOTO. Antena 1 a început filmările pentru show-ul Te cunosc de undeva. Postul TV a anunțat și numele celor 11 concurenți care vor intra în competiție, în sezonul cu numărul 15. 

Publicitate

Vor fi trei perechi și cinci artiști care vor concura separat. Aceștia sunt: 

 • Monica Anghel și Marcel Pavel
 • Romicã Ţociu și Adriana Trandafir
 • Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu (Vârciu a mai participat de patru ori, iar Ștefănescu de șase)
 • Cãtãlina Grama - Jojo
 • Adda (fost concurent Asia Express, în sezonul trei)
 • AMI
 • Tavi Clonda
 • Toto Dumitrescu 

La masa juriului vor sta tot Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. De asemenea, show-ul va fi prezentat tot de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. 

Ultimul sezon a fost câștigat de Bella Santiago.

GALERIE FOTO

 • Toto Dumitrescu
 • Tavi Clonda
 • Monica Anghel si Marcel Pavel
 • Jojo
 • Andrei Stefanescu si Liviu Varciu
 • AMI
 • Adriana Trandafir si Romica Tociu
 • Adda
 

Ce spun concurenții? - „Mai fusesem invitat, însă am refuzat cu eleganță”

Marcel Pavel: „Sunt aici la sugestia prietenei mele dragi, Monica Anghel. Mai fusesem invitat, însã am refuzat cu eleganţã, necrezând cã mi se va potrivi acest format. Transformãrile mi se par foarte delicate şi dificile. Chiar de la prima repetiţie am simţit cã într-adevãr, acest proiect este o mare provocare. Dar este foarte interesant, atmosfera este extraordinarã, colegii deosebiţi.”

Monica Anghel: „Mã bucur sã particip din nou şi bucuria e şi mai mare cã pot sã fiu alãturi de bunul meu prieten, Marcel, pentru cã noi suntem prieteni de 35 de ani. Ne leagã extraordinar de multe lucruri, e suficient sã ne uitãm unul la altul şi ştim deja ce vrem sã ne spunem. Aşa cum spunea şi Marcel, atmosfera e extraordinarã la platou, oamenii sunt minunaţi, de asta am şi venit, sã ne simţim bine, sã ne bucurãm împreunã cu colegii noştri şi sã se bucure şi oamenii care se uitã la noi de toate personajele pe care le vom face.”

Andrei Ștefănescu: „Sunt pentru a şasea oarã aici şi cred cã n-am sã mã opresc niciodatã! Am declarat în nenumãrate rânduri cã este emisiunea mea de suflet, e locul în care m-am descoperit şi locul care m-a fãcut sã fiu ceea ce sunt acum.

În 2013, când am participat prima oarã, mi-am dat seama cã pot mai mult decât credeam eu despre mine şi pentru mine acest proiect rãmâne emisiunea care m-a „dezgheţat”, care m-a ajutat sã ajung unde am ajuns, emisiunea care mi se potriveste foarte bine”

Liviu Vârciu: „Mi-a plãcut tot timpul formatul, e o lecţie de canto pentru noi, artiştii! Mi-e foarte drag sã merg pe stradã şi sã mã opreascã oamenii, sã îmi spunã ce tare s-au distrat uitându-se la emisiunea noastrã sau cã s-au destins cu show-ul Te cunosc de undeva! dupã o zi stresantã! Dupã patru sezoane nu îmi mai e fricã de nimic aici!”.   

Cãtãlina Grama - Jojo: „Prima persoanã care mi-a vorbit despre emisiunea a fost Monica Anghel. N-am crezut cã e pentru mine, sincer, am zis cã aici e altceva, e cu oameni care cântã, e pentru voci mai mari, nu pentru o voce ca a mea. În cele din urmã, Moni m-a convins şi uite aşa am ajuns aici. Am avut încredere în ce mi-a zis ea, am mers pe instinctul ei. Cel mai teamã îmi e de mine, pentru cã am un spirit autocritic foarte pregnant, pe care încerc sã îl tin sub control cât se poate, dar ştiu cã o sã mã izbeascã la un moment dat pe parcursul competitiei.” 

Adda: „M-am gândit cã este o emisiune foarte tare, care te pune în dificultate şi te scoate din zona ta de confort şi, dacã am trecut prin “Asia Express” şi am supravieţuit, de ce sã nu accept şi aceastã provocare?! Şi aceastã emisiune mã va scoate din zona de confort şi fizic, şi psihic şi vocal, dar nu mi-e teamã.

Pânã la urmã asta este frumuseţea emisiunii, sã accepţi provocãrile ruletei, dacã am face doar personaje care ne-ar ţine în zona de confort, care ar mai fi şmecheria, am fi toţi buni! Asta e şi ideea, sã ne distrãm, sã nu ne iasã din prima personajul, e foarte tare, totul e la superlativ aici.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu mai fi disperat postacule, esti invidios ca la voi nu se uita nimeni, au romanii suficiente la antena , dar degeaba , locul 2 zi de zi , uneori la jumatate
  In mai scadere cu 3 puncte , in iunie scade cu 1 puncta? Iar pro cu 0 si ceva?
  Si raspunde la toate intrebarile , te supara adevarul de le ocolesti?
  Audiente nu mai ceri? Sau te intereseaza doar cele de la vulpita?
 • Nu mai fiti disperați, sunteti invidiosi ca la voi nu se investește, au românii suficiente la antena , nu le pasa de ei
 • Apropo antenistilor, se pare ca incepe Factorul X de la coada. Hai sa va vad cum laudati emisiunea.
  Sper ca o muta vineri la bataie cu Vocea (daca se face toamna asta). Sa vedem Factoru' ICS pe 2, la jumatate fata de Vocea.
 • de supraviețuitorul nu zici nimic

  Dar tu *** de Ultimul Trib nu zici nimic ? Au pus emisiunea la miezul noptii ca nu se uita nimeni. Vai de Mile...
 • Hai mai repede cu emisiunea, sa vedem cum pica pe 2 la comercial. Lider va fi sigur doar pe national (batranii).

  Liviu varciu întotdeauna e dorit

  Exact, pentru cei care au facut doar 8 clase. Ca Mile si antenistii lui.
 • Iarăși îi bagă pe Vârciu&co?
  Penibili! Mai bine ar investi în ceva nou, mai ales in day-time când Antena este pe locul 2-3 când au Neața, Mireasă și Observatorul 12-13.
  Antena1 a mai rămas lider doar cu OBS16 și Acces Direct

  Ps: Sezonul nou din Mireasa seamănă prea mult cu Puterea dragostei de la Kanal D, cred că dacă aveau vechiul format cu 2 case și 2 ediții pe zi, aveau mai multe șanse și era mai interesant.

Trimite un comentariu