Skip to main content

Festivalul de creativitate și publicitate - Golden Drum, anulat din cauza pandemiei de coronavirus

 
Festivalul de creativitate și publicitate - Golden Drum, anulat din cauza pandemiei de coronavirus
Foto | Golden Drum

Festivalul de creativitate și publicitate - Golden Drum, din Slovenia, nu va mai avea loc anul acesta. Ediția din 2020 a fost anulată, din cauza pandemiei de Coronavirus, după cum au anunțat reprezentanții competiției. 

Totul va fi reprogramat pentru anul viitor. De notat că ar fi trebuit să aibă loc în luna octombrie. 

Publicitate

La Golden Drum participau, an de an, agenții și din România. În ultimii patru ani rețeaua MSL (și cu filiala din România), din grupul Publicis, a fost partener pe zona de comunicare a competiției. 

„Decizia dificilă a fost luată având în vedere lipsa de asigurare din partea Guvernului sloven cu privire la aprobarea evenimentelor cu mulți participanți până în luna octombrie, și, mai important, luând în considerare siguranța și liniștea prietenilor, partenerilor și clienților noștri.

Astfel, considerăm că amânarea festivalului până în 2021 este în interesul tuturor părților implicate”, spun reprezentanții Golden Drum în legătura cu decizia de a anula festivalul. 

Mojca Briščik, președintele festivalului:

„Festivalul a depășit multe provocări mari și mici de-a lungul anilor, dar niciuna nu se compară cu cea cu care ne confruntăm astăzi. Am fost luați prin surprindere de pandemie și impactul acesteia asupra vieții. Însă aceste schimbări oferă o șansă valoroasă de a redefini industria noastră.

Ar putea fi timpul să ne schimbăm perspectivele și să redescoperim valorile de bază pe care le-am pierdut cumva de-a lungul drumului. Așa cum toate schimbările fundamentale o arată, totul este despre oameni. Fără aceștia nu există campanii, nici premii. Și bineînțeles, oamenii din industrie sunt cei care au cel mai mare respect din partea noastră.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu