Skip to main content

Comedianții de la Sector 7 și agenția WOPA își fac divizie de conținut video. Proiectul, „de afară”

 
Comedianții de la Sector 7 și agenția WOPA își fac divizie de conținut video. Proiectul, „de afară”

Comedianții din echipa Sector 7 (Alex Coteț - scenarist Miami Bici, printre nume) și agenția WOPA (cu branduri ca Alexandrion, Stella Artois sau Sensiblu în portofoliu) își fac divizie proprie de conținut video. 

Se numește „Sector 7 HUB” și va dezvolta conținut pentru zona de digital, la care poate apela oricine din industria de comunicare.

Publicitate

Este inspirat după un model „de afară”, unde „echipe de freelanceri sunt puse la masă cu regizori, producători și content creators”, după cum spune chiar unul dintre oamenii implicați în proiect. 

„Sector 7 HUB are resurse și competențe integrate să creeze content 360o pentru industria de comunicare (branded series, spoturi digitale, podcasts) content educațional (educație financiară, cultură generală, programă școlară) și entertainment de televiziune și film”, spun reprezentanții proiectului. 

Se va axa, în principal, pe trei zone: 

  • Branded content (creație și producție video)
  • Consultanță pentru dezvoltarea prezenței digitale a brandurilor
  • Entertainment pentru platforme digitale (ex: Sector 7)

Alex Coteț, regizor și om de agenție, despre proiect:

HUB-ul este un one-stop shop pentru agenții și branduri în mod egal, cu o misiune clară - dezvoltarea de conținut online relevant atât pentru client, cât și pentru public.

Sector 7 HUB este inspirat de modele similare de afară, unde echipe de freelanceri cu experiență în publicitate sunt puse la masă cu regizori, producători ale mai multor case de producție și content creators, coordonate de un AV pentru a găsi cea mai bună soluție video pentru un singur spot, un flight, sau o campanie pe un an”, spune Alex Coteț.

Cum se va lucra efectiv cu agențiile și cu brandurile? A detaliat Ionuț Datcu, fondator WOPA:

Suntem o resursă atât pentru branduri, cât și pentru agențiile de creație și cele de media, care se văd puse tot mai des în postura de a livra serii de content. Lucrăm fie direct cu echipa de brand, fie împreună cu agențiile, pornind de la conceptul creativ.

Agențiile se concentrează pe gestionarea integrată a brandurilor, iar noi venim să susținem eforturile de comunicare punând pe masă expertiza dedicată mediului digital.

Este complex și costisitor la nivel de timp, să dezvolți serii de content pe care consumatorul chiar să le urmărească. Noi propunem un model prin care lucrăm împreună cu agențiile, preluând managementul verticalei de content, aliniat campaniei”, spune Datcu. 

Pe lângă Sector 7 Hub, Coteț lucrează și la scenariul filmului Teambuilding, cu Bromania. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • de la a avea divizie de pina la a sparge nori este o diferenta de la pamint la cer. succese. entertaniment decent de televiziune si de film nu reuseste inca nimeni sa faca, decit daca acceptam las fierbinti si showuri licenta de 15 ani ca entertainment.

Trimite un comentariu