Skip to main content

Comedianţii de la Sector 7 şi agenţia WOPA îşi fac divizie de conţinut video. Proiectul, „de afară”

 
Comedianţii de la Sector 7 şi agenţia WOPA îşi fac divizie de conţinut video. Proiectul, „de afară”

Comedianţii din echipa Sector 7 (Alex Coteţ - scenarist Miami Bici, printre nume) şi agenţia WOPA (cu branduri ca Alexandrion, Stella Artois sau Sensiblu în portofoliu) îşi fac divizie proprie de conţinut video.

Publicitate

Se numeşte „Sector 7 HUB” şi va dezvolta conţinut pentru zona de digital, la care poate apela oricine din industria de comunicare.

Este inspirat după un model „de afară”, unde „echipe de freelanceri sunt puse la masă cu regizori, producători şi content creators”, după cum spune chiar unul dintre oamenii implicaţi în proiect.

„Sector 7 HUB are resurse şi competenţe integrate să creeze content 360o pentru industria de comunicare (branded series, spoturi digitale, podcasts) content educaţional (educaţie financiară, cultură generală, programă şcolară) şi entertainment de televiziune şi film”, spun reprezentanţii proiectului.

Se va axa, în principal, pe trei zone:

  • Branded content (creaţie şi producţie video)
  • Consultanţă pentru dezvoltarea prezenţei digitale a brandurilor
  • Entertainment pentru platforme digitale (ex: Sector 7)

Alex Coteţ, regizor şi om de agenţie, despre proiect:

HUB-ul este un one-stop shop pentru agenţii şi branduri în mod egal, cu o misiune clară - dezvoltarea de conţinut online relevant atât pentru client, cât şi pentru public.

Sector 7 HUB este inspirat de modele similare de afară, unde echipe de freelanceri cu experienţă în publicitate sunt puse la masă cu regizori, producători ale mai multor case de producţie şi content creators, coordonate de un AV pentru a găsi cea mai bună soluţie video pentru un singur spot, un flight, sau o campanie pe un an”, spune Alex Coteţ.

Cum se va lucra efectiv cu agenţiile şi cu brandurile? A detaliat Ionuţ Datcu, fondator WOPA:

Suntem o resursă atât pentru branduri, cât şi pentru agenţiile de creaţie şi cele de media, care se văd puse tot mai des în postura de a livra serii de content. Lucrăm fie direct cu echipa de brand, fie împreună cu agenţiile, pornind de la conceptul creativ.

Agenţiile se concentrează pe gestionarea integrată a brandurilor, iar noi venim să susţinem eforturile de comunicare punând pe masă expertiza dedicată mediului digital.

Este complex şi costisitor la nivel de timp, să dezvolţi serii de content pe care consumatorul chiar să le urmărească. Noi propunem un model prin care lucrăm împreună cu agenţiile, preluând managementul verticalei de content, aliniat campaniei”, spune Datcu.

Pe lângă Sector 7 Hub, Coteţ lucrează şi la scenariul filmului Teambuilding, cu Bromania.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petru Petru
    de la a avea divizie de pina la a sparge nori este o diferenta de la pamint la cer. succese. entertaniment decent de televiziune si de film nu reuseste inca nimeni sa faca, decit daca acceptam las fierbinti si showuri licenta de 15 ani ca entertainment.

Trimite un comentariu

sus