Skip to main content

Bromania pregătește un nou film, cu Micutzu. O comedie despre corporatiști. Sora lui Mikey Hash, producător general

 
Bromania pregătește un nou film, cu Micutzu. O comedie despre corporatiști. Sora lui Mikey Hash, producător general
Matei Dima | Foto - Alex Galmeanu

Bromania și echipa sa pregătesc un nou film. Se numește „Teambuilding” și va fi o comedie despre viața de corporatist, iar într-unul din rolurile principale va fi Micutzu (Cosmin Nedelcu). Celălalt va fi jucat de Bromania (Matei Dima). 

Alături de cei doi, în proiect mai sunt implicați și Alex Coteț, care este regizor și scenarist, dar și Alexandra Hash (sora lui Mikey Hash) ca producător general. 

Publicitate

Anunțul noului film vine la scurt timp după ce Miami Bici, cel mai recent film al lui Bromania, a intrat pe Netflix și a devenit cel mai urmărit film românesc în cinematografe din ultimii 26 de ani. 

Pe scurt, noul film este despre „viața de șef și angajat, despre problemele oricărei firme, mici sau mari, de la noi”, spun reprezentanții producției. 

„Teambuilding” se va filma anul acesta în toamnă, iar casa de producție care îl semnează este Viva la Vidra (deținută de Matei Dima și Ștefan Lucian - fondatorul Global Records). 

Matei Dima, despre noul proiect:

„Este un pas riscant, dar necesar pentru dezvoltarea pieței românești. Tot ce știu acum este că îmi place foarte mult povestea și că sunt foarte entuziasmat să petrec următoarele luni lucrând cu doi dintre oamenii care mă fac să râd cel mai tare în viața reală.

Sperăm să facem același lucru și în viața imaginată de noi în Teambuilding, așa că rămâneți aproape pentru mai multe detalii în următoarea perioadă și follow Viva la Vidra pe Instagram pentru ultimele știri”, spune acesta. 

Micutzu (Cosmin Nedelcu), despre primul film în care are rol principal:

„E primul film în care voi avea un rol principal și din start e o onoare, iar asta nu s-a întâmplat pentru că voi fi și eu producător asociat. E o combinație de zile mari, sunt alături de un om teribil de amuzant și teribil, Matei Dima, căruia îi și datorez deschiderea mea față de pasul acesta important din cariera mea.

Sub bagheta ilustrului Alex Coteț, om la fel de teribil, care și scrie, dar și regizează această capodoperă comică, mă simt în totală siguranță, dovada fiind nenumăratele clipuri virale construite sub atenta sa supraveghere și viziune. Vă garantez că va fi amuzant”, a spus standup-erul. 

Alex Coteț, despre scenariul Teambuilding:

„Vrem să schimbăm puțin percepția pe care o au corporatiștii în România. Ne-am obișnuit să considerăm viața de corporatist ca fiind plictisitoare și sterilă. Dar în realitate, oamenii ăștia trec prin atât de multe situații limită într-o săptămână, încât Ocean’s 11 e film de copii pe lângă ce trăiește un contabil din Pipera.

E și normal să ți se taie picioarele de emoție când sari cu parașuta. Dar te-a luat vreodată cu leșin de la un Excel completat greșit? Aș vrea să aduc asta pe marele ecran: rivalitățile, certurile, panicile și mai ales prostiile făcute la beție, adică în teambuilding”, spune Alex Coteț.

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Dupa imensitatea de prostie de film pentru *** "Miami Bici", ma mir ca cineva mai baga bani intr-o prostie de film ca acesta pe praful asta. Cand toata lumea nu o va avea bani sa cumpere mancare, credeti ca vor da bani pe o prostie de film subcultural? Daca ar fi fost un film bun, poate, dar o submediocritate de film nu cred.

Trimite un comentariu