Skip to main content

Bromania pregăteşte un nou film, cu Micutzu. O comedie despre corporatişti. Sora lui Mikey Hash, producător general

 
Matei Dima | Foto - Alex Galmeanu
Matei Dima | Foto - Alex Galmeanu

Bromania şi echipa sa pregătesc un nou film. Se numeşte „Teambuilding” şi va fi o comedie despre viaţa de corporatist, iar într-unul din rolurile principale va fi Micutzu (Cosmin Nedelcu). Celălalt va fi jucat de Bromania (Matei Dima).

Publicitate

Alături de cei doi, în proiect mai sunt implicaţi şi Alex Coteţ, care este regizor şi scenarist, dar şi Alexandra Hash (sora lui Mikey Hash) ca producător general.

Anunţul noului film vine la scurt timp după ce Miami Bici, cel mai recent film al lui Bromania, a intrat pe Netflix şi a devenit cel mai urmărit film românesc în cinematografe din ultimii 26 de ani.

Pe scurt, noul film este despre „viaţa de şef şi angajat, despre problemele oricărei firme, mici sau mari, de la noi”, spun reprezentanţii producţiei.

„Teambuilding” se va filma anul acesta în toamnă, iar casa de producţie care îl semnează este Viva la Vidra (deţinută de Matei Dima şi Ştefan Lucian - fondatorul Global Records).

Matei Dima, despre noul proiect:

„Este un pas riscant, dar necesar pentru dezvoltarea pieţei româneşti. Tot ce ştiu acum este că îmi place foarte mult povestea şi că sunt foarte entuziasmat să petrec următoarele luni lucrând cu doi dintre oamenii care mă fac să râd cel mai tare în viaţa reală.

Sperăm să facem acelaşi lucru şi în viaţa imaginată de noi în Teambuilding, aşa că rămâneţi aproape pentru mai multe detalii în următoarea perioadă şi follow Viva la Vidra pe Instagram pentru ultimele ştiri”, spune acesta.

Micutzu (Cosmin Nedelcu), despre primul film în care are rol principal:

„E primul film în care voi avea un rol principal şi din start e o onoare, iar asta nu s-a întâmplat pentru că voi fi şi eu producător asociat. E o combinaţie de zile mari, sunt alături de un om teribil de amuzant şi teribil, Matei Dima, căruia îi şi datorez deschiderea mea faţă de pasul acesta important din cariera mea.

Sub bagheta ilustrului Alex Coteţ, om la fel de teribil, care şi scrie, dar şi regizează această capodoperă comică, mă simt în totală siguranţă, dovada fiind nenumăratele clipuri virale construite sub atenta sa supraveghere şi viziune. Vă garantez că va fi amuzant”, a spus standup-erul.

Alex Coteţ, despre scenariul Teambuilding:

„Vrem să schimbăm puţin percepţia pe care o au corporatiştii în România. Ne-am obişnuit să considerăm viaţa de corporatist ca fiind plictisitoare şi sterilă. Dar în realitate, oamenii ăştia trec prin atât de multe situaţii limită într-o săptămână, încât Ocean’s 11 e film de copii pe lângă ce trăieşte un contabil din Pipera.

E şi normal să ţi se taie picioarele de emoţie când sari cu paraşuta. Dar te-a luat vreodată cu leşin de la un Excel completat greşit? Aş vrea să aduc asta pe marele ecran: rivalităţile, certurile, panicile şi mai ales prostiile făcute la beţie, adică în teambuilding”, spune Alex Coteţ.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Dupa imensitatea de prostie de film pentru *** "Miami Bici", ma mir ca cineva mai baga bani intr-o prostie de film ca acesta pe praful asta. Cand toata lumea nu o va avea bani sa cumpere mancare, credeti ca vor da bani pe o prostie de film subcultural? Daca ar fi fost un film bun, poate, dar o submediocritate de film nu cred.

Trimite un comentariu

sus