Skip to main content

Nou site despre București: redactor-șef, fostul secretar general de redacție de la Adevărul. Astrologul Minerva, adjunct

 
Nou site despre București: redactor-șef, fostul secretar general de redacție de la Adevărul. Astrologul Minerva, adjunct

Lansare de site. O nouă publicație online a fost lansată astăzi: informatiabucuresti.ro. Cine este în echipă? Cine este finanțatorul? 

Publicitate

Detalii, în continuare.

Pentru început, despre ce este site-ul?

Publicația, spun editorii, "își propune ca într-o perspectivă globală să vină preponderent cu acoperire locală, în special în zona metropolitană București furnizând informații punctuale cu caracter obiectiv pe diferite segmente de news, economie, educație, social și sănătate, cultură, lifestyle & travel și sport, cât și exclusive reportaje și interviuri cu personalități din diverse domenii, în scopul de a informa populația, în orice context și oricând se consideră necesar".

Cine conduce redacția informatiabucuresti.ro?

Echipa redacțională cuprinde 11 oameni. Este condusă, din poziția de redactor-șef, de Dan Popescu, fost secretar general de redacție la Adevărul.

Redactor-șef adjunct este astrologul Minerva - Gabriela Dima.

De ce un astrolog?

„Ne leagă o relație de prietenie, iar ea are competențe în acest domeniu al presei”, a declarat pentru Paginademedia.ro Diana Toma, manager general al site-ului.

„Ne dorim să venim în întâmpinarea nevoii de informare și orientare a populației cu integrarea informațiilor disparate din toate segmentele existente, prin înglobarea acestora în conținutul publicației informatiabucuresti.ro”, declară general managerul Diana Toma. 

Cine este compania editoare?

InformatiaBucuresti.ro este operată de compania Multimedia Info. Din punct de vedere tehnic, site-ul a fost dezvoltat de Samuel Bumbu.

Firma Multimedia Infos este deținută 100% de Diana Toma. Antreprenoarea mai deține afaceri în județul Argeș.

Printre altele (potivit site-ului local EvenimentulMuscelean) este acționar în mai multe companii alături de Florin Lițoi, membru al PNL care candidează pentru a reprezenta patidul la alegerile pentru Primărila Câmpulung.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu