Skip to main content

Ziare.com își reface echipa: Ovidiu Vanghele și Nora Dincă, cooptați în redacție. Cine este în noua redacție

 
Ziare.com își reface echipa: Ovidiu Vanghele și Nora Dincă, cooptați în redacție. Cine este în noua redacție

Publicația Ziare.com îi reface redacția, după plecarea în bloc a fostei echipe (care a lansat un nou site - SpotMedia.ro). Noul redactor-șef Ramona Ursu (ex Adevaărul și Newsweek) a început deja construcția unui noi redacții.

Publicitate

Ovidiu Vanghele, jurnalist de investigație a intrat deja în noua redacție Ziare.com. Este în Boardul Editorial, după cum a anunțat Ramona Ursu.

În același board editorial mai sunt: Ionel Stoica (singurul ziarist din echipa veche care a ales să rămână), Daniela Rațiu (jurnalistă și scriitoare), Cezar Pădurariu (ex Adevărul) și Gabriela Pleș.

În redacție a intrat, chiar de azi, George Filip, jurnalist sportiv, care are în spate o experiență la Știrile ProTV, Gazeta Sporturilor, Antena 1 și Pro Sport.

Un nume din televiziune s-a alăturat echipei: Nora Dincă, jurnalistă care a lucrat 17 ani la Realitatea TV, a trecut la Ziare.com, după ce postul de televiziune o trecuse în șomaj tehnic.

Nora Dincă va fi editor al site-ului, dar se va ocupa de proiectele video ale pltaformei Ziare.com, după a cum a explicat Ramona Ursu pentru Paginademedia.ro.

În echipă vor mai intra și alți jurnaliști, de săptămâna viitoare, a continuat Ramona Ursu. În echipă sunt și tineri, dar și seniori, a menționat ea.

Astăzi, Ramona Ursu a anunțat un parteneriat cu platforma Marginaliaetc.ro. Pe zona de opinie, semmnează Radu Paraschivescu, Adela Toplean, Radu Vancu și Dragoș Paul Aligică.

Sectiunea de Opinii a site-ului nostru se extinde, asadar, atat prin parteneriatul cu Marginaliaetc.com, cat si prin invitatiile directe ale redactiei Ziare.com adresate mai multor personalitati ale Romaniei, profesionisti cunoscuti in zona lor de expertiza", scrie Ramona Ursu în textul "Cum mergem mai departe".

Ramona Ursu:

"Rubrica de Opinii a Ziare.com nu va avea culoare politica. Vom incuraja dezbaterile curate. Nu vom publica personaje condamnate penal. Nu vom publica colaboratori dovediti ai fostei Securitati.

Nu vom publica plagiatori dovediti sau asupra carora exista suspiciuni rezonabile ca sunt plagiatori.

Nu vom publica autori pentru care fake news-ul, conspiratiile, manipularile sunt argumentele discursului.

Nu vom publica personaje care, de-a lungul timpului, au dovedit ca nu sustin valorile democratiei, ale statului de drept, ca sunt anti-europeni, ca nu sunt in slujba valorilor pentru care Romania lupta de 30 de ani."

Reamintim că este 30 de oameni au plecat de la Ziare.com, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici. Echipa coordonată de Serinelă Spătărelu a lansat un nou site: Spotmedia.ro

Citește și: EXCLUSIV. Plecare în masă de la Ziare.com. Toată echipa: redacția, tehnicul și vânzările


Citește și: Jurnaliștii: Proprietarul Ziare.com a vrut să schimbe politica editorială. Cum se numește și când se lansează site-ul echipei care pleacă în masă


Citește și: Fosta echipă Ziare.com a lansat noul site: SpotMedia


Citește și: Realitatea TV: O demisie și două prezentatoare în șomaj tehnic: Florentina Bălășoiu, Nora Dincă și Mariana Zberianu

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu