Skip to main content

Cabral, gazda unei emisiuni online. Tema: educația financiară

 
Cabral, gazda unei emisiuni online. Tema: educația financiară

Cabral va prezenta o emisiune online, de educație fianciară. Se numește „La Taclale și Parale” și va fi lansată pe 25 iulie, de la ora 11:00, anunță platforma dreptullabanking.ro.

Formatul este cel al unui show-concurs, de cunoștințe generale pe teme legate de bani. În primul sezon vor fi cinci emisiuni, difuzate săptămânal pe Facebook și pe dreptullabanking.ro.

Publicitate

De notat că emisiunile vor fi făcute de-acasă, pe Zoom. 

Cabral va avea și un invitat special alături de care va dezbate subiecte relevante și utile din piața financiar-bancară. De asemenea, la fiecare emisiune se acordă un premiu - voucher eMAG de 500 de lei.

Oamenii trebuie să se înscrie online: Zece concurenți pe ediție

Cei care vor să participe trebuie să se înscrie pe site. În fiecare săptămână se va face o extragere electronică pentru concursul din săptămâna respectivă și vor fi anunțați câte zece participanți pe ediție.

Campanie cu Dorian Popa sau Ana Morodan

#Dreptul la Banking este campania generică derulată de băncile din România, prin Agenția Română a Băncilor. O campanie de informare și educare, după cum au anunțat în luna februarie. 

Prima parte a campaniei a mers pe hashtagul #pe încredere. Cinci influenceri au intrat într-un „joc". O provocare: Poți să-ți cumperi ceva pe încredere? Cinci influenceri care încercau să cumpere doar cu promisiunea că vor plăti în cinci zile.

Au fost cooptați în partea de teasing, cu #peîncredere: Dorian Popa, Ana Morodan, Coțofană, Skizzo Skillz și Alex Bogdan

Citește și: Băncile, campanie care să câștige încrederea publicului. Cu Dorian Popa și Morodan, în prima parte

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu