Skip to main content

Vodafone, campanie de strângere de fonduri pentru elevii care nu au acces la tehnologie pentru şcoala online

 
Vodafone, campanie de strângere de fonduri pentru elevii care nu au acces la tehnologie pentru şcoala online

Vodafone anunţă campania „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă”, care vine ca o continuare a iniţiativei „Şcoala în valiză”, lansată în 2018. Proiectul este o strângere de fonduri pentru elevii care nu au acces la tehnologie în contextul şcolii online, cauzată de pandemie.

Publicitate

„Unul din trei elevi nu a beneficiat de acces la resurse educaţionale în timpul pandemiei”, arată una dintre statisticile de la care a pornit noua campanie.

Fundaţia Vodafone a anunţat că va cumpara dispozitive pentru şcoala online, iar compania Vodafone va da date mobile gratuite pentru elevi.

Oamenii pot dona orice sumă pentru această cauză, un proiect al Fundaţiei Vodafone România şi al Fundaţiei World Vistion România care oferă mijloacele necesare pentru clase digitale.

„Fundaţia Vodafone România va dubla la finalul campaniei suma totală a donaţiilor.

Toţi utilizatorii mobili pot dona prin SMS la 8846 sau cu ajutorul unui card bancar, în timp ce utilizatorii Vodafone România pot dona din creditul existent pe cartela preplătită sau direct pe factura serviciilor mobile”, spun oficialii companiei.

Campania se va desfăşura până pe 15 septembrie.

Programul „Şcoala din valiză” în 2018. În acest moment, sunt 5.300 de copii, din 22 de şcoli din 11 judeţe care beneficiază de această soluţie educaţională.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România:

„Acesta este un moment decisiv pentru viitorul societăţii digitale româneşti. Consider că este foarte important să acţionăm acum şi, împreună cu utilizatorii Vodafone şi în conformitate cu iniţiativele autorităţilor, să susţinem toţi elevii şi profesorii pentru a beneficia de acces la resurse educaţionale de calitate din luna septembrie.

Doar acţionând împreună vom putea să reuşim în acest nou context. Chiar dacă pandemia a afectat inclusiv planurile noastre pentru acest an, am considerat că investiţiile în educaţie ar trebui să fie o prioritate pentru a susţine viitorul României.

Digitalizarea ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare actor din această piaţă, fie că vorbim despre companii, despre autorităţi sau despre cetăţeni şi ar trebui să ne concentrăm pe reducerea decalajelor dintre mediul rural şi cel urban şi pe cele dintre diferitele categorii sociale. Accesul la educaţia trebuie să fie la fel pentru toată lumea, iar noi vom contribui la realizarea acestui lucru”, spune aceasta.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus