Skip to main content

TOP. Relaxare şi în social media. Cele mai urmărite vedete din social media, în iunie: Selly, Inna şi Andra Măruţă, sus în top

 
TOP. Relaxare şi în social media. Cele mai urmărite vedete din social media, în iunie: Selly, Inna şi Andra Măruţă, sus în top

TOP. Bilanţul începutului de vară pe Facebook, YouTube şi Instagram. Care sunt vedetele preferate ale românilor în social media. Inna, Selly, Cristina Ştefania, Andra Măruţă, Adelina Pestriţu şi Dorian Popa domină topurile şi sunt cele mai populare personaje, arată un top al agenţiei Starcom Media.

Publicitate

Una dintre cele mai importante concluzii ale analizei pe luna iunie este: Fanii creatorilor de conţinut şi-au redus activitatea în social media, graţie relaxării restricţiilor şi zilelor călduroase de vară.

Liderii categoriilor, fiecare pe zona sa, sunt:

  • Cântăreaţa Inna ocupă primul loc în clasamentul general, dar şi la secţiunea muzică. În clasamentul general, urmează Andra.
  • Adelina Pestriţu este cel mai popular nume în zona de Fashion and Beauty. De notat că Pestriţu a dispărut din primele zece locuri la general, arată datele Starcom. Explicaţia este strâns legată de pierderea primului loc pe care-l ocupa pe Instagram.
  • Dorian Popa are primul loc în categoria vedetele de televiziune, iar Selly este lider la divertisment. Nu în ultimul rând, Maxinfinite este „regele” gamerilor.

Să vedem şi ce s-a schimbat în materie de popularitate pe social media, de la o lună la alta.

Înainte de asta o mică menţiune: Starcom analizează prezenţa celor mai urmărite conturi pe cele trei mari platforme din online - Facebook, Instagram şi Youtube – dar şi anvergura canalului şi engagement-ul comunităţilor fiecărui cont.

- Inna, Andra Măruţă şi Cristina Ştefania au avut cele mai urmărite conturi din social media în luna iunie.

- Andra a urcat o poziţie faţă de luna anterioară şi a ajuns pe locul doi, la general. Aceasta câştigă puncte în plus, în special pe Instagram şi YouTube.

- Cristina Ştefania deţine primul loc pe Instagram şi continuă să îşi crească numărul urmăritorilor

- Andrei Deiu, antrenor de fitness, este pe locul şase şi pe doi în Instagram, în iunie.

- Selly a revenit în top zece, după ce în luna mai s-a clasat pe locul 14, datorită ultimului său clip pe subiectul bacalaureat şi sistemul de învăţământ. De altfel, clipul reprezintă una dintre cele mai apreciate postări din luna iunie în social media.

- Antonia a căzut câteva poziţii în clasament şi a ajuns pe locul 12, după ce în luna mai ocupa locul şase.

- O surpriză vine de la Anyta Cooking, care ocupă locul 16 în clasament, cel mai bun loc ocupat până acum de un creator de conţinut din zona de gătit.

- Bianca Adam (Tequila) a urcat pe locul 17, în iunie. Clipul postat pe YouTube despre cum a fost agresată pe stradă a adunat peste 2.3 milioane de vizualizări.

George Muşat (Starcom Data Strategy & Analytics Manager) explică tendinţele din iunie:

„În luna iunie se observă o scădere a activităţii utilizatorilor pe platformele sociale, în special YouTube, unde vedem o scădere a activităţii cu 10%, principalele motive fiind relaxarea restricţiilor şi programarea vacanţelor de vară.

În acest context putem observa revenirea în forţă a creatorilor de muzică şi a entertainerilor, dar şi faptul că românii continuă să fie interesaţi de sport şi mişcare, chiar şi după ieşirea din carantină”, spune Muşat.

Citeşte şi:

Clasamentul general

Muzică

Fashion & Beauty

Vedete TV

Entertainment

Gaming

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mefisto Mefisto
    Oare cati influenceri vor mai fi platiti de branduri, in perspectiva unei iminente crize economice? Dar pe cei care produc astfel de tabele, cine ii va mai plati? Vedeti, pentru asta ne trebuie o alta analiza : impactul crizei in transformarea pietei muncii, pe categorii de industrii. Asta ar fi de interes pentru mai multi cititori. V-am dat idei. Succes!
  • Roblocs Roblocs
    Si care e problema ta ? Acum traim in era internetului. TV se duce incet, incet...
  • Sobell Sobell
    Unde e Abi Talent? Ați uitat de el
  • Iuli Iuli
    Alte știri nu aveți? Doamne rău a ajuns acest site..

Trimite un comentariu

sus