Skip to main content

Mondialul de Snooker se vede la Eurosport. Masterclass cu ponturi de la Ronnie O'Sullivan. Programul competiției

 
Mondialul de Snooker se vede la Eurosport. Masterclass cu ponturi de la Ronnie O'Sullivan. Programul competiției
Foto | Pexels

Eurosport aduce Campionatul Mondial de Snooker. Postul TV anunță că în următoarele trei săptămâni va avea meciuri de Snooker, inclusiv calificări. 

Evenimentul se va desfășura în perioada 31 iulie - 16 august, iar calificările au început pe 21 iulie. Va fi și în aplicația Eurosport Player. 

Publicitate

Câteva date cheie: 

  • Miercuri, 29 iulie: are loc tragerea la sorți a tabloului principal (ora 13:00)
  • Vineri, 31 iulie: încep meciurile de pe tabloul principal (ora 12:00)
  • Luni, 10 august: încep sferturile de finală (ora 12:00)
  • Miercuri, 12 august: încep semifinalele (ora 15:30)
  • Sâmbătă, 15 august: începe finala (ora 15:30)

De-a lungul turneului, vor fi disponibile și episoade noi din podcastul The Break, găzduit de Rachel Casey, dar și masterclass-ul lui Ronnie O’Sullivan. De cinci ori campion mondial, O’Sullivan va oferi ponturi pentru un joc mai bun.

Comentatori și prezentatori vor fi, printre alții, Joe Johnson (campionul mondial din 1986) și Jimmy White (de șase ori finalist). 

Calificările turneului se desfășoară la English Institute of Sport din Sheffield, între 21 și 28 iulie, cu 128 de jucători la start. Dintre aceștia, 16 se vor alătura tabloului principal, care începe pe 31 iulie și se încheie prin desemnarea campionului pe 16 august. Premiile totale sunt în valoare de £555.000 și reprezintă un record.

Judd Trump este campionul en-titre, după ce l-a învins cu 18-9 pe John Higgins în finala de anul trecut, devenind pentru prima oară campion mondial și totodată unul dintre cei 11 jucători care au cucerit Tripla Coroană în snooker.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu