Skip to main content

Falsez pentru tine şi-a găsit loc după doi ani. Show-ul, cu Bobonete, va începe în acestă vară la Pro TV. Trebuia să fie pe post în toamna lui 2018

 
Foto | Pro TV
Foto | Pro TV

Vă mai aduceţi aminte de show-ul Falsez pentru tine, cu Mihai Bobonete prezentator? Ei bine, Pro TV i-a găsit loc în grilă... după doi ani.

Publicitate

Show-ul, a cărui premieră a fost amânată în toamna lui 2018, va debuta în această vară.

Prima ediţie începe sâmbătă, 18 iulie, de la ora 22:45.

Pe lângă Mihai Bobonete, în show vor mai apărea şi Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira şi Răzvan Fodor. Aceştia îşi vor spune părerea pentru a ajuta fiecare invitat special să descopere care dintre concurenţii de pe scenă are, într-adevăr, voce şi care falsează.

Pentru formatul Falsez pentru tine, Pro TV a lucrat în 2018 şi cu producătoarea Dana Mladin, unul dintre cei mai vechi producători ai Antenei 1. La vremea respectivă, deşi show-ul era filmat, Pro TV a decis să nu mai difuzeze emisiunea.

Falsez pentru tine, după un format internaţional

Show-ul Falsez pentru tine este un show de voci făcut după formatul internaţional I can see your voice.

În fiecare ediţie Falsez pentru tine, câte un artist cunoscut în muzica românească va trebui să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenţi aflaţi pe scenă, pentru a descoperi cine are voce şi cine falsează, însă fără ca aceştia să cânte. În fiecare rundă, invitatul elimină concurenţii despre care crede că nu au voce, iar totul va fi dezvăluit la final.

Fiecare invitat special va avea ajutorul celor patru consilieri ai emisiunii. Cu toţii se vor folosi de propria experienţă şi intuiţie, iar după fiecare rundă telespectatorii vor afla adevărul: a eliminat invitatul special un concurent cu voce sau unul care nu ştie să cânte?

Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet de excepţie între concurentul finalist şi cântăreţul celebru

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    nu vreau acum sa ii dezamagesc pe cei de la pro tv! dar astfel de formate numai merg astazi! sunt alte interese! asa ca despre ce vorbim! candva da mergeau aceste formate! iar singurul format bun a fost cel de la dansez pentru tine! macar aia avea un rost! luptau aia sa ii ajute pe cei saraci si in nevoie! astia macar pentru ce lupta! de aia zic spun ca tot dansez pentru tine a fost singurul format bun! avea un rost si merita sa fie luat in seama! dar astea nu prea! eu unul nu le vad rostul! nici persoanele nu imi plac cine stie! toti ghertoii de mihai bobonete de exemplu i-au adunat aici plus *** astea de loredana groza pe asta cine *** o mai place acum! anna lesko pe bune! aia vorbeste mult si prost! prost alesi oamenii iar! dar asta se vrea la noi! ce naiba sa mai zic spun! oricum e degeaba! nu se face ceva ca lumea la pro tv! sa prezinte cat de cat interes! toate porcariile pentru audiente ehe! pai cum sa nu aiba pro tv audiente! imposibil!
  • Marian Marian
    Din 13 iulie serialul Vlad in reluare dupa jurnalul de noapte, vad ca toate le baga la miezul nopti, Allex lasa ca vine Expertul si ne anunta ce va fi .
  • mihai mihai
    @Allex Păi și cine se aude că vine din interior sau din afară?, era evident că va urma o schimbare și Este evident că e nevoie de schimbare
  • Afi Afi
    Oare ce-o să mai pățească în ultimul moment de data asta? :D
  • jk jk
    Si serialul nou lansat?
  • Allex Allex
    Se aude că Cesnavicius va pleca din septembrie. Vedem.
  • Ionut Iftimoaie Ionut Iftimoaie
    Atat de prost a fost incat au decis sa nu-l mai difuzeze. Si acum, pentru ca nu mai fac nimic, dau din ce au. Nu conteaza ca e prost, sa le iasa cifrele, sa-si ia banii, ca oricum vin polonezii si ii dau afara pe toti...

Trimite un comentariu

sus