Skip to main content

Matinal de pe litoral. Digi FM își mută emisiunea de dimineață la Mamaia

 
Matinal de pe litoral. Digi FM își mută emisiunea de dimineață la Mamaia

Miu, Ciuclaru și Beatrice pleacă la mare. Matinalul de la Digi FM își va muta studioul pe litoral, la final de iulie. 

Mutarea se va produce chiar înainte ca emisiunea să intre în vacanță. Astfel, între 27 și 31 iulie, cei trei matinali și scriitorul Radu Paraschivescu vor face emisiunea de dimineața de la Mamaia. 

„Ca să risipim confuziile: mamaia nu e bunica. Mamaia e una singură şi se scrie cu literă mare. O să v-o reamintesc luni, cu Beatrice şi cu cei doi Bogdani. O să facem împreună matinalul de la câţiva paşi de mare, ceea ce înseamnă că, măcar timp de cinci zile, emisiunea ar putea să se cheme Mamaiatinal”, glumește Paraschivescu. 

Publicitate

Show-ul se aude de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. Matinalul intră în vacanță pe 1 august. Digi nu a anunțat, momentan, ce va fi în august pe tronsonul de dimineață. 

„A fost un an cu multe provocări pentru noi și pentru emisiunea pe care o prezentăm în fiecare dimineață, așa că am și uitat cum arată o vacanță. E ca atunci când intri în mare ușor, ca să te obișnuiești cu apa și temperatura ei. Asta vom face în săptămâna petrecută împreună la mare, ne obișnuim cu ideea de vacanță, dar le trimitem și ascultătorilor noștri starea de șezlong și cafea savurată lângă mare. Sau burgeri, dacă preferă Beatrice”, spune Bogdan Miu. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Care dracu e logica sa transmiti de la mare la radio? parca grupul digi o ardea cu distantarea,sa fim responsabili

Trimite un comentariu