Skip to main content

Se află Mireasa. Show-ul matrimonial de pe Antena 1 ajunge la final. Când e ultima ediție din sezon?

 
Se află Mireasa. Show-ul matrimonial de pe Antena 1 ajunge la final. Când e ultima ediție din sezon?

Emisiunea Mireasa, cu Diana Dumitrescu, pune punct primului sezon. Show-ul matrimonial, de la Antena 1, ajunge la final în acest weekend, scrie TVMania

Ultima ediție din sezon va fi sâmbătă, 11 iulie, de la 13:45. Atunci, se va stabili care dintre concureți pleacă acasă cu premiul de 40.000 de euro. 

Publicitate

Concret, trei cupluri se luptă pentru premiu și pentru nunta care se va ține direct în platoul emisiunii. 

Castingul pentru următorul sezon a început deja, însă nu se știe când va reveni emisiunii, menționează sursa citată. 

Diana Dumitrescu, gazda emisiunii:

„Am pornit la drum cu emoţii multe şi mari. Nu doar că mă aflam la cârma unui gen de emisiune cu totul nou pentru mine, dar porneam şi într-o perioadă grea pentru întreaga omenire, aşa că presiunea mi se părea şi mai mare. Uşor-uşor am trecut peste toate obstacolele şi azi nu facem decât să ne bucurăm de faptul că emisiunea noastră demonstrează că iubirea chiar nu are bariere”, a spus aceasta. 

Reamintim că postul Antena 1 a reluat formatul Mireasă pentru fiul meu, după trei ani de pauză. Emisiunea a revenit cu un nume nou - Mireasa, dar și cu o gazdă nouă - Diana Dumitrescu. 

Istoria emisiunii. Mireasa pentru fiul meu a debutat la Antena 1 în august 2011, cu Mirela Vaida la cârmă. Show-ul matrimonial se muta atunci de la Kanal D, unde rulase pentru cinci sezoane sub titlul „Noră pentru mama”.

În 2016, actrița Paula Chirilă a preluat rolul de prezentator de la Mirela Vaida, care urma să intre în concediu de maternitate.

De altfel, nu era singurul concediu de maternitate al Mirelei Vaida. În primăvara lui 2015, ea era înlocuită pentru câteva luni de Andreea Mantea.

Ultimul sezon s-a încheiat la începutul anului 2017, tot cu Mirela Vaida în prim plan. Atunci, Mireasă pentru fiul meu a fost înlocuită cu formatul Prietenii de la 11, care se voia un concurent pentru Vorbește Lumea de la Pro TV.

Despre format. Emisiunea matrimonială este făcută după formatul internațional „May I call you mom”.

Citește și: Mireasa de la Antena 1, adaptare la criză: „Cu iubirea-n izolare”. Show-ul matrimonial a început, până la urmă, ieri

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu