Skip to main content

Se află Mireasa. Show-ul matrimonial de pe Antena 1 ajunge la final. Când e ultima ediţie din sezon?

 
Se află Mireasa. Show-ul matrimonial de pe Antena 1 ajunge la final. Când e ultima ediţie din sezon?

Emisiunea Mireasa, cu Diana Dumitrescu, pune punct primului sezon. Show-ul matrimonial, de la Antena 1, ajunge la final în acest weekend, scrie TVMania.

Publicitate

Ultima ediţie din sezon va fi sâmbătă, 11 iulie, de la 13:45. Atunci, se va stabili care dintre concureţi pleacă acasă cu premiul de 40.000 de euro.

Concret, trei cupluri se luptă pentru premiu şi pentru nunta care se va ţine direct în platoul emisiunii.

Castingul pentru următorul sezon a început deja, însă nu se ştie când va reveni emisiunii, menţionează sursa citată.

Diana Dumitrescu, gazda emisiunii:

„Am pornit la drum cu emoţii multe şi mari. Nu doar că mă aflam la cârma unui gen de emisiune cu totul nou pentru mine, dar porneam şi într-o perioadă grea pentru întreaga omenire, aşa că presiunea mi se părea şi mai mare. Uşor-uşor am trecut peste toate obstacolele şi azi nu facem decât să ne bucurăm de faptul că emisiunea noastră demonstrează că iubirea chiar nu are bariere”, a spus aceasta.

Reamintim că postul Antena 1 a reluat formatul Mireasă pentru fiul meu, după trei ani de pauză. Emisiunea a revenit cu un nume nou - Mireasa, dar şi cu o gazdă nouă - Diana Dumitrescu.

Istoria emisiunii. Mireasa pentru fiul meu a debutat la Antena 1 în august 2011, cu Mirela Vaida la cârmă. Show-ul matrimonial se muta atunci de la Kanal D, unde rulase pentru cinci sezoane sub titlul „Noră pentru mama”.

În 2016, actriţa Paula Chirilă a preluat rolul de prezentator de la Mirela Vaida, care urma să intre în concediu de maternitate.

De altfel, nu era singurul concediu de maternitate al Mirelei Vaida. În primăvara lui 2015, ea era înlocuită pentru câteva luni de Andreea Mantea.

Ultimul sezon s-a încheiat la începutul anului 2017, tot cu Mirela Vaida în prim plan. Atunci, Mireasă pentru fiul meu a fost înlocuită cu formatul Prietenii de la 11, care se voia un concurent pentru Vorbeşte Lumea de la Pro TV.

Despre format. Emisiunea matrimonială este făcută după formatul internaţional „May I call you mom”.

Citeşte şi: Mireasa de la Antena 1, adaptare la criză: „Cu iubirea-n izolare”. Show-ul matrimonial a început, până la urmă, ieri

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mai bine făceau formatul “Mireasa pentru fiul meu”, nu o copie după “Puterea dragostei”
  • Mi se pare mie ca a fost un sezon destul de scurt...oare cum a stat in audiențe, mai ales pe publicul comercial ?
  • Am mai spus și la un articol precedent că sezonul 6 din MPFM a fost încheiat de Paula Chirilă
  • E o emisiune bună deși a reactivat acei fanatici care fac sesizări la CNA pentru ce se vede exclusiv pe Antena Play sau alte prostii.Nu credeam că o să-și refacă acel grup de fanatici.Întrebarea e dacă tot Diana prezintă?
  • JK, serialul turcesc in reluare Fetita mea am vazut in program .

Trimite un comentariu

sus