Skip to main content

Pro TV notifică: nu scrieți despre Pro TV sau despre angajați în legătură cu presupusa existență a unor cazuri de COVID în postul TV

 
Pro TV notifică: nu scrieți despre Pro TV sau despre angajați în legătură cu presupusa existență a unor cazuri de COVID în postul TV
Pro TV - Foto: Paginademedia.ro

Notificare trimisă de Pro TV către Paginademedia.ro dar și, din informațiile Paginademedia.ro, și către alte instituții. Ce spune Pro TV, în notificare:

Pe scurt, nu scrieți și nu menționați Pro TV sau numele unor angajați Pro TV în legătură cu presupusa existență a unor cazuri pozitive de COVID-19 în rândul salariaților și colaboratorilor instituției.

Publicitate

Pe larg:

"Sa va abtineti de la divulgarea, comunicarea publica si/sau reproducerea, indiferent de forma, format si/sau mediu (in materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe retelele de socializare, in programele serviciilor media audiovizuale, in publicatiile scrise sau online sau in oricare alte mijloace de comunicare detinute, administrate sau controlate cu orice titlu si in orice mod de dumneavoastra) a marcii, insemnelor si/sau denumirii subscrisei si/sau a imaginii, numelui si/sau starii de sanatate a salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, in legatura cu presupusa existenta a unor cazuri pozitive de COVID-19 in randul salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora."

Notificarea vine "în avans", în contextul în care cel puțin Paginademedia.ro nu a difuzat informații de tipul celor menționate în document.

"În cazul in care nu va veti conforma prezentei notificari vom lua toate masurile necesare si vom sesiza autoritatile competente in vederea atragerii raspunderii Dvs., cu consecinta obligarii Dvs. la acoperirea integrala a oricarui prejudiciu", scrie Pro TV în notificare.

Pro TV punctează, în document, pe ce se bazează în notificare. Printre altele:

 • Se interzice prelucrarea de date cu caracter personal care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate si prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unica a unei persoane fizice, de date privind sanatatea sau de date privind viata sexuala sau orientarea sexuala ale unei persoane fizice.” (Regulament 679/2016, legat de datele cu caracter personal).
 • „Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligatia sa respecte drepturile si libertatile fundamentale ale omului, viata privata, onoarea si reputatia, precum si dreptul la propria imagine.” (legislația audiovizuală).

Paginademedia.ro a trimis două întrebări către Pro TV:

1. Care este motivul pentru a fost emisă această notificare?

2. Există în acest moment vreun caz de COVID 19 sau vreo suspiciune în rândul angajaților instituției?

Până la ora publicării articolului, Pro TV nu a răspuns întrebărilor.

Citește aici textul Notificării trimise de Pro TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Progresistul
  Nu tin minte ca Antena sa fi dat vreun comunicat sau ei ca televiziune sa fi fost deranjați.de asta
  Sau poate nu tin minte
 • sa le fie rusine , scrieti tot

  Ai revenit postacule? De audiente nu zici nimic?
  Apropo de cazurile Covid de la Antenuta nu zici nimic? Au fost stiri si aici pe site , dar nu ai comentat postacule
 • Probabil se tem de tot hate-ul cu "Plătiți de televiziuni sau de Orban să zica că au COVID".E mai comod așa.scut anti-proșt
 • Eu nu pricep cum vine asta; protv are voie sa dea striri despre oricine si orice (uitati-va numai cateva minute la stirile lor sau pe site), dar despre ei nu ai voie sa spui nimic. Sunt cumva vreo organizatie secreta? E tabu sa vorbesti despre protv? Daca ar fi un angaja bolnav nu ar trebui ca toti sa dea aceasta stire? E o stire si avem dreptul la informatii. E absurd sa ceri asa ceva. Numai niste *** ar putea sa pretinda asa ceva; nu ai voie sa vorbeste despre mine, dar eu am dreptul sa vorbesc despre toti. Huo!
 • https://www.bizbrasov.ro/2020/07/09/madalina-bucur-corespondentul-mediafax-la-brasov-si-jurnalist-pro-tv-s-a-infectat-cu-virusul-sars-cov-2/?fbclid=IwAR3P1Mnshys5t8frw-P5Qbm0pC23mzj0kyDymIc38gjg_Wa-TrXmpk1haSA
 • Sunt de acord cu notificarea Pro tv când pe paginile de socializare și în mass media de print apar mereu ”informații” abjecte din interesul pentru audiență manifestat de posturi concurente sau din ” interesul” colorat politic,
 • Firească această notificare când pe pagini de socializare și în mass media de print pot să apară astfel de informații dictate de lupta pentru audiență a unor posturi concurente sau din ”indicății” abjecte de culoare politică.
 • Pro Tv cam uita ca vedete lor sunt persoane publice. Multe din chestiile pe care le-au mentionat nu prea se aplica lor. A se vedea cazul Antenelor si a lui Marcel Pavel. Ca x-ulescu de la Pro Tv are covid nu inseamna ca e secret de stat. Pot sa deie in judecata si sa-si cheltuie banii pe avocati, ca nu au nici o sansa sa castige vreun eventual proces.
 • Ori stiu deja, ori au vazut ca la Tvr a aparut un caz si vor sa nu fie pregatiti (Alina Puscas a spus ieri la Antena Stars ca e posibil sa fie niste cazuri si alte trusturi mari, doar ca Antena a dorit sa fie transparenta)

Trimite un comentariu