Skip to main content

Disney, noutăți în ultima lună de vacanță: seriale noi, dar și filme ca Descendenții 2, High School Musical, Pocahontas sau Regele Leu II

 
Disney, noutăți în ultima lună de vacanță: seriale noi, dar și filme ca Descendenții 2, High School Musical, Pocahontas sau Regele Leu II

Disney anunță noutăți pentru luna august. Producții proaspete și titluri „clasice” vor fi difuzate în săptămânile următoare.

Descendenții 2, High School Musical, Wendy Wu: Războinica Miss Boboc, Pocahontas sau Regele Leu II sunt doar câteva dintre titlurile care se văd luna viitore pe posturile Disney Channel și Disney Junior. 

Disney Channel: Nou sezon din serialul „11”

  • Serialul „11” revine cu sezonul doi, din 10 august. Va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00. 

Spune povestea lui Gabo Moreti, un băiat de 16 ani, pasionat de fotbal, și a coechipierilor săi, toți țintind să ajungă jucători profesioniști. Aventura lui Gabo începe în momentul în care intră la Institutul Academic Sportiv.

  • Un nou serial de animație „Sadie Sparks” începe pe 1 august. Va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la 7:00. 

Sadie este o fată de 14 ani, destul de obișnuită, dar a cărei viață se schimbă radical când află că este, de fapt, vrăjitoare. Tehnic vorbind, o vrăjitoare în devenire, căreia i s-a atribuit un mentor magic care să o ghideze și să o antreneze. Mentorul este Gilbert, un iepure foarte bătrân și foarte morocănos. Gilbert respectă regulile, spre deosebire de Sadie care se ghidează după instinct.

  • Filmele Descendenții 2, Liceul muzical, Ziua balului, Zombi, Wendy Wu: Războinica Miss Boboc, Pocahontas II: Călătorie Către Lumea Nouă, Bambi 2, Clopoţica şi Zâna Pirat, Regele Leu II: Regatul lui Simba vor fi în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 17.00.

Disney Junior: Garda felină, episoade noi 

Publicitate

Disney Junior va avea episoade din Clubul lui Mickey Mouse, Sofia I, Garda felină, Doctorița Plușica și Eroii în pijama, Blu, Transportul Organizat al Tuturor Speciilor,Vampirina și Fetița Rachetă.

  • Garda felină vine cu episoade noi, din 31 august, de la ora 17.30.
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Desenele care se produc în prezent de Disney și Cartoon Network parcă sunt făcute pentru copiii cu un IQ foarte mic..

Trimite un comentariu