Skip to main content

Vlad se răzbună și în reluare. Pro TV reia primele sezoane din Vlad, vara aceasta

 
Vlad se răzbună și în reluare. Pro TV reia primele sezoane din Vlad, vara aceasta

Vă era dor de Vlad? Pro TV reia primele sezoane ale serialului românesc, în această vară. 

Realuările vor debuta pe 13 iulie, de la miezul nopții. Episoadele vor fi difuzate de luni până joi, după Știrile Pro TV de Noapte. 

Publicitate

Reamintim că primul sezon din Vlad a debutat, la Pro TV, în februarie 2019. Sezonul doi a continuat în toamna lui 2019. Primele episoade din sezonul trei au fost difuzate la începutul acestui an, însă producția a fost suspendată din cauza pandemiei. 

Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anuței, un bărbat care a fost condamnat la închisoare, după ce a fost învinovățit de un jaf pe care nu l-a comis.

După patru ani, Adrian revine sub numele de Vlad Pop (rol jucat de Adrian Nartea), cu un plan de răzbunare.

Vlad are la bază un serial turcesc - Ezel (care a rulat acum câtiva ani pe Kanal D), după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă

Actorii primelor sezoane: 

Principalii actori ai serialului sunt Adrian Nartea (Adrian Anuței/Vlad Pop), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir), Emilian Oprea (Leonard „Leo” Cazacu) și Diana Sar (Roxana Stamate).

George Pistereanu, Anghel Damian, Stefan Iancu, Aura Calarasu, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Monica Barladeanu, Mihaela Radescu, Ion Haiduc, Victoria Raileanu, Tudor Oprisan, Dani Popescu și Ana Badilas completează distribuția.

Au mai intrat în serial și nume ca Elvira Deatcu sau Adrian Titieni. În sezonul trei apare și Tudor Chirilă, în rol de politician. 

Adrian Nartea, despre revenirea pe ecran a primelor episoade din Vlad:

„Sincer chiar și eu îmi doream să revăd toate episoadele, pentru a intra în noile episoade pregătit.

Episoadele noi se anunță atât de importante și de faine încât ar fi fost păcat să nu avem un mic reminder cu tot ceea ce s-a întâmplat de la început și până la momentul în care a trebuit să întrerupem filmarea și difuzarea.

Avem ocazia de a revedea pățaniile și răzbunarea lui Vlad, de a reintra în lumea Vlad”, spune actorul.  

Paginademedia.ro, pe platourile de filmare ale primului sezon din Vlad

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Dece se difuzeaza asa de tirziu serial Vlad ??cine poste sa stea treaz pina la 24 noi muncim adoua zi..dece nu se poate difusa la o ora mai rezonabila cum a fost in celelalte sezoane? ????
  • Si pe cine intereseaza postacule antenist daca Happy a batut Pro2?
    Nu mai bine vedem audientele serialului de la Pro numit ***?
  • Ştiam de mult asta, au anunţat pe pagina de facebook de câteva săptămâni bune. Mai bine aţi posta ceva mai interesant, precum audienţele serialelor de luna trecută. Sunt curioasă dacă Happy Channel i-a făcut din nou praf pe cei de la Pro2 :((

Trimite un comentariu