Skip to main content

Vlad se răzbună şi în reluare. Pro TV reia primele sezoane din Vlad, vara aceasta

 
Vlad se răzbună şi în reluare. Pro TV reia primele sezoane din Vlad, vara aceasta

Vă era dor de Vlad? Pro TV reia primele sezoane ale serialului românesc, în această vară.

Publicitate

Realuările vor debuta pe 13 iulie, de la miezul nopţii. Episoadele vor fi difuzate de luni până joi, după Ştirile Pro TV de Noapte.

Reamintim că primul sezon din Vlad a debutat, la Pro TV, în februarie 2019. Sezonul doi a continuat în toamna lui 2019. Primele episoade din sezonul trei au fost difuzate la începutul acestui an, însă producţia a fost suspendată din cauza pandemiei.

Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anuţei, un bărbat care a fost condamnat la închisoare, după ce a fost învinovăţit de un jaf pe care nu l-a comis.

După patru ani, Adrian revine sub numele de Vlad Pop (rol jucat de Adrian Nartea), cu un plan de răzbunare.

Vlad are la bază un serial turcesc - Ezel (care a rulat acum câtiva ani pe Kanal D), după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă.

Actorii primelor sezoane:

Principalii actori ai serialului sunt Adrian Nartea (Adrian Anuţei/Vlad Pop), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Ştefan Dragomir), Emilian Oprea (Leonard „Leo” Cazacu) şi Diana Sar (Roxana Stamate).

George Pistereanu, Anghel Damian, Stefan Iancu, Aura Calarasu, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Monica Barladeanu, Mihaela Radescu, Ion Haiduc, Victoria Raileanu, Tudor Oprisan, Dani Popescu şi Ana Badilas completează distribuţia.

Au mai intrat în serial şi nume ca Elvira Deatcu sau Adrian Titieni. În sezonul trei apare şi Tudor Chirilă, în rol de politician.

Adrian Nartea, despre revenirea pe ecran a primelor episoade din Vlad:

„Sincer chiar şi eu îmi doream să revăd toate episoadele, pentru a intra în noile episoade pregătit.

Episoadele noi se anunţă atât de importante şi de faine încât ar fi fost păcat să nu avem un mic reminder cu tot ceea ce s-a întâmplat de la început şi până la momentul în care a trebuit să întrerupem filmarea şi difuzarea.

Avem ocazia de a revedea păţaniile şi răzbunarea lui Vlad, de a reintra în lumea Vlad”, spune actorul.

Paginademedia.ro, pe platourile de filmare ale primului sezon din Vlad

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Georgescu Adina Georgescu Adina
    Este prea tarziu
  • Simona Simona
    Dece se difuzeaza asa de tirziu serial Vlad ??cine poste sa stea treaz pina la 24 noi muncim adoua zi..dece nu se poate difusa la o ora mai rezonabila cum a fost in celelalte sezoane? ????
  • Happi Happi
    Si pe cine intereseaza postacule antenist daca Happy a batut Pro2?
    Nu mai bine vedem audientele serialului de la Pro numit ***?
  • Tanti Maria Tanti Maria
    Ştiam de mult asta, au anunţat pe pagina de facebook de câteva săptămâni bune. Mai bine aţi posta ceva mai interesant, precum audienţele serialelor de luna trecută. Sunt curioasă dacă Happy Channel i-a făcut din nou praf pe cei de la Pro2 :((

Trimite un comentariu

sus