Skip to main content

După ani și ani. Antena 1 reînvie formatul Burlacul, după cinci ani. Răzvan Fodor va fi prezentator

 
După ani și ani. Antena 1 reînvie formatul Burlacul, după cinci ani. Răzvan Fodor va fi prezentator

După ani și ani. Reality show-ul „Burlacul” va fi din nou la televizor. Antena 1 readuce emisiunea pe post, după cinci ani, cu un prezentator nou. 

Publicitate

Răzvan Fodor (câștigător Asia Express în acestă primăvară) va fi noul prezentator în sezonul cu numărul șase, anunță reprezentanții postului. Fodor îl va ajuta pe „burlac”, care nu a fost încă anunțat, să-și găsească soție. 

„Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe „Burlacul”, să îl ghidez.

Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Filmările vor avea loc atât în România, cât și în străinătate. 

ISTORIA EMISIUNII. Ultimul sezon din „Burlacul” a fost difuzat în anul 2015, cu fotomodelul Andrei Andrei protagonist. Primul sezon a debutat, la Antena 1, în 2010. Cătălin Botezatu a fost „burlacul” primului sezon. 

Emisiunea a fost prezentată de Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău și Andreea Mantea. 

Formatul de la vremea respectivă: 20 de tinere, diferite ca înfățișare și fel de a fi, vor încerca să-l cucerească pe „burlac”.

Antena 1 a avut pe post și varianta „Burlăcița”, care s-a văzut trei sezoane. Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu și Andreea Mantea a fost „burlăcițele”, cu Radu Vâlcan și Bogdan Vlădău în rol de prezentatori.

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • are sa vine unu musculos, aratos si fitzos care probabil se foloseste de fete drept acoperire stim noi prea bine ce ii place lui de fapt... ;)
  • Adică Pro Tv dă vara asta "Falsez pentru tine" cu juma' din oameni trecuți la Antenă.Monica Anghel(Te cunosc de undeva,concurentă),Răzvan Fodor(prezentator) și Dana Mladin,producătoare pierdută și regăsită de la Antena 1.Ce mișto.Oricum,bună alegere.Ați scris de formatul "Love Island".Sincer aș lua-o pe Adela de la Pro să prezinte formatul nou cu Radu(după câteva modele de reality/dating ale Netlfix) iar la "Insula Iubirii"(formatul existent) să rămână tot Radu.Revenind la Burlacul...e o emisiune clasică.Depinde dacă aleg să-l facă pe sărăcie,ca la români,în port la Constanța pe păturică sau își dau interesul să-l facă luxury atât ca producție cât și conținut.
  • Acest individ a castigat Asia datorita acelui bucatar altfel iesea mai devreme asa s-a vrut de la inceput , ca prezentator este varza .

Trimite un comentariu