Skip to main content

Tenisul revine la TV, după cinci luni. Turneul de la care s-a retras Halep, pe DigiSport

 
Tenisul revine la TV, după cinci luni. Turneul de la care s-a retras Halep, pe DigiSport
Foto | Pexels

Tenisul revine după o lungă pauză, din cauza pandemiei. Primul turneu oficial, după întreruperea din 9 martie, se ține la Palermo și va fi difuzat pe DigiSport, anunță reprezentanții postului.

Competiția de la care Simona Halep s-a retras în urmă cu câteva zile, deși anunțase că va participa, va fi difuzat din 3 august pe DigiSport 2 și 4. 

Publicitate

Totuși, vom avea două sportive pe tabloul principal: Sorana Cîrstea și Irina Begu. De asemenea, vor mai participa Patricia Țig și Gabriela Ruse. 

Halep a anunțat inițial că va participa la acest turneu, însă, în contextul creșterii cazurilor de infectări din România, sportiva a ales să se retragă. Numărul 2 WTA a confirmat, însă, participarea la turneul de la Praga, din a doua săptămână a lunii august.

Turneul de la Palermo, primul după cinci luni

Turneul de la Palermo este de categorie WTA International, fiind primul turneu oficial organizat după 9 martie, întrerupere cauzată de pandemie, și se va juca pe zgură.

Calificările încep pe 1 august, iar partidele de pe tabloul principal se joacă începând de luni, 3 august.

Sportivele din România și Bulgaria au fost scutite de autoritățile italiene de carantină pentru 14 zile, cu condiția prezentării unui test negativ nu mai vechi de 72 de ore. Organizatorii au declarat că au asigurat toate condițiile sanitare pentru a preveni răspândirea virusului și au un regulament foarte strict.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu