Skip to main content

Alți concurenți anunțați la Ferma. Anda Adam sau George Burcea, printre cei care au acceptat provocarea

 
Alți concurenți anunțați la Ferma. Anda Adam sau George Burcea, printre cei care au acceptat provocarea

Încă patru nume anunțate din cele 16 pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, emisiunea cu Mihaela Rădulescu gazdă și un premiu de 50.000 de euro pus în joc pentru „Fermierul Anului”.

  • Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu și Ana Maria Ababei sunt următorii concurenți care au acceptat provocarea de la „Ferma”, anunță Pro TV.
  • Anda Adam și Paul Diaconescu vor face parte din echipa „orășenilor”, iar George Burcea și Ana Maria Ababei din ce a „sătenilor”.
Publicitate

Ce spun concurenții?

Anda Adam: „Sunt o persoană ambițioasă, sufletistă și cu o energie, mereu, pozitivă. Cred că pasiunea pentru sport și stilul de viață sănătos mă vor ajuta în această luptă.”

George Burcea: „Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem “de ce-ul”.Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma.”

Paul Diaconescu: „Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar in Vamă.”

Ana Maria Ababei: „Am zis DA din prima! Abia după am conștientizat că e cea mai mare provocare din viața mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepășesc și, în general, îmi plac provocările.”

Primii concurenți anunțați au fost Anna Lesko, Cezar Ouatu, Octavian Ciovică și Alina Pușcău, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Lesko și Ciovică sunt în echipa „sătenilor”, iar Ouatu și Pușcău în cea a „orășenilor”.

Formatul noului sezon: „Orășeni versus săteni”

Opt orășeni și opt săteni vor fi concurenții, spun cei de la Pro TV:

”Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile.

Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă."

Noul sezon din „Ferma” va fi prezentat tot de Mihaela Rădulescu, alături de ea fiind Cristi Bozgan, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citește și: Pro TV face un nou sezon Ferma. Tot cu Mihaela Rădulescu prezentator. Cum va fi noul format?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu