Skip to main content

VIDEO. Poveşti din pandemie. Cum a schimbat Coronavirusul viaţa oamenilor din întreaga lume? Răspunsul, într-un documentar adus de Discovery

 
VIDEO. Poveşti din pandemie. Cum a schimbat Coronavirusul viaţa oamenilor din întreaga lume? Răspunsul, într-un documentar adus de Discovery

Cum a schimbat pandemia de Covid-19 viaţa oamenilor din întreaga lume? Răspunsul este dat într-un documentar adus de postul Discovery Channel.

Publicitate

Covid-19: Pericol Mondial, filmat în perioada de izolare, va fi difuzat duminică, 30 august, de la ora 23:00.

Producţia este realizată de reporterii postului de televiziune Superwizjer, din Polonia. De notat că întregul material a fost produs de la distanţă, într-o perioadă în care planeta se afla în izolare.

Ilustrează câteva dintre cele mai importante întâmplări din ultimele cinci luni ale pandemiei. Filmul documentar îi are în prim plan pe eroii care au alertat autorităţile şi societatea cu privire la virusul suspect şi periculos, care, deşi provin din diferite părţi ale Marii Britanii, Italiei sau Statelor Unite, împărtăşesc aceleaşi consecinţe ale pandemiei de coronavirus.

Jurnaliştii de investigaţie „Superwizjer” au decis să realizeze un documentar în care să prezinte modul în care vieţile oamenilor s-au schimbat în urma focarului răspândit la nivel mondial. Poveştile din film provin din China, Italia, Marea Britanie, SUA, Ecuador şi India, iar autorii au investigat numeroase documente şi fotografii rare şi, în cele mai multe dintre cazuri, chiar brutale.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus