Skip to main content

VIDEO. Povești din pandemie. Cum a schimbat Coronavirusul viața oamenilor din întreaga lume? Răspunsul, într-un documentar adus de Discovery

 
VIDEO. Povești din pandemie. Cum a schimbat Coronavirusul viața oamenilor din întreaga lume? Răspunsul, într-un documentar adus de Discovery

Cum a schimbat pandemia de Covid-19 viața oamenilor din întreaga lume? Răspunsul este dat într-un documentar adus de postul Discovery Channel. 

Covid-19: Pericol Mondial, filmat în perioada de izolare, va fi difuzat duminică, 30 august, de la ora 23:00. 

Publicitate

Producția este realizată de reporterii postului de televiziune Superwizjer, din Polonia. De notat că întregul material a fost produs de la distanță, într-o perioadă în care planeta se afla în izolare.

Ilustrează câteva dintre cele mai importante întâmplări din ultimele cinci luni ale pandemiei. Filmul documentar îi are în prim plan pe eroii care au alertat autoritățile și societatea cu privire la virusul suspect și periculos, care, deși provin din diferite părți ale Marii Britanii, Italiei sau Statelor Unite, împărtășesc aceleași consecințe ale pandemiei de coronavirus.

Jurnaliștii de investigație „Superwizjer” au decis să realizeze un documentar în care să prezinte modul în care viețile oamenilor s-au schimbat în urma focarului răspândit la nivel mondial. Poveștile din film provin din China, Italia, Marea Britanie, SUA, Ecuador și India, iar autorii au investigat numeroase documente și fotografii rare și, în cele mai multe dintre cazuri, chiar brutale.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu