Skip to main content

Emisiunea lui Ianțu, preselecții în curtea TVR. Câștigă România se pregătește de sezonul șapte

 
Emisiunea lui Ianțu, preselecții în curtea TVR. Câștigă România se pregătește de sezonul șapte

Virgil Ianțu se pregătește de un nou sezon „Câștigă România”, la TVR 2. Postul public anunță preselecțiile quizz-show-ului românesc, ajuns la sezonul șapte.

Din cauza coronavirusului, acestea vor avea loc în curtea TVR. Vor fi programate luni, 24 august, între orele 16:00 și 20:00. 

Castingul pentru acest sezon va avea loc doar în București, tot din cauza pandemiei. În mod normal, echipa emisiunii ar fi mers cu caravana prin țară. 

Publicitate

Oficialii TVR, despre preselecțiile emisiunii lui Ianțu:

„În contextul pandemiei de COVID-19, preselecţiile vor fi susţinute în aer liber în curtea TVR şi în cele mai stricte condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii”, anunță aceștia. 

Formatul „Câștigă România” a fost gândit de compania de producție Zucchero Media.

În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se află trei concurenţi. Calculatorul alege de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare, iar misiunea celor aflaţi în concurs este să ajungă într-un alt judeţ, tot de graniţă. Pentru a merge mai departe, participanţii trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele „prin care trec". 

Formatul emisiunii a ajuns să fie vândut la nivel internațional, în Statele Unite, unde a fost preluat de compania de producție a actriţei Whoopi Goldberg, sub denumirea „Win Your Country“.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Virgil Ianțu este un om deștept și cult. Nu a fost, și nu va fi niciodata un showman. Acest gen de format i se potrivește, și face bine ceea ce face. Acest om de televiziune are publicul lui, un public manierat și educat. După părerea mea, chiar TVR-ul e televiziunea care i se potrivește cel mai bine, dat fiind faptul că este televiziunea națională, iar rolul ei este să educe și să promoveze cultura și valorile țării noastre.
  • @Adi Ianțu e de mult timp aici. A fost adus de neuitata Irina Radu și păstrat de Doinița Gradea. Nu mai are el deloc farmec, nu prea face audiență, e doar o epavă, însă la tocat bani degeaba se pricepe. Acesta este TVR. Cu Gradea, cu Cristache, cu Dârvariu, cu Carla Tompea, cu Smaranda Vornicu, cu Demeter Andras, cu Mircea Radu și alții de aceeași teapă.

Trimite un comentariu