Skip to main content

De luni. Se întorc Răzvan și Dani din vacanță. Și emisiunea lui Capatos revine cu sezon nou

 
De luni. Se întorc Răzvan și Dani din vacanță. Și emisiunea lui Capatos revine cu sezon nou

Înapoi din vacanță. Emisiunile „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi „Xtra Night Show”, emisiunea lui Capatos, revin cu sezoane noi la Antena 1, de săptămâna viitoare. 

Luni dimineață, pe 31 august, matinalii Răzvan și Dani debutează în noul sezon de Neatza. În primele săptămâni vor avea transmisiuni live de pe tereasa unui mall, spun reprezentanții postului. 

Publicitate

Tot luni, dar la miezul nopții începe și Dan Capatos un nou sezon de Xtra Night Show, cel cu numărul 26 (înainte se numea Un show Păcătos). 

„Pornim sezonul cu numărul 26. Practic, Xtra Night Show devine, în mod oficial, cel mai longeviv late night show din istoria televiziunii din România”, spune Capatos. 

Cele două emisiuni nu sunt singurele noutăți ale Antenei 1. Postul Intact și-a anunțat grila de toamnă, cu iUmor, X Factor, Te cunosc de undeva, Chefi la cuțite și serialul Sacrificiul în prime-time. 


Citește și: Și Antena 1 anunță grila de toamnă. X Factor, duel direct cu Masked Singer în ziua de vineri. Cum arată grila completă?


Citește și: Când încep emisiunile? Cum arată grila de toamnă Pro TV? A fost anunțată azi online. Masked Singer vineri, în loc de Vocea României 


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu