Skip to main content

SHARK WEEK. Seria din acest an, filmată în pandemie. Mike Tyson, Will Smith și Bear Grylls, în episoadele din acest an. Când vor fi?

 
SHARK WEEK. Seria din acest an, filmată în pandemie. Mike Tyson, Will Smith și Bear Grylls, în episoadele din acest an. Când vor fi?

Rechinii se întorc pe Discovery. Postul de televiziune aduce și în acest an Shark Week, adică va avea producții video dedicate rechinilor timp de o săptămână. 

Vedete ca Mike Tyson, Will Smith, Michael Phelps și Bear Grylls „se vor întrece” cu rechinii, în emisiunile de săptămâna viitoare, anunță reprezentanții postului. 

Publicitate

Vor fi episoade despre „prădătorii adâncurilor" în fiecare zi, de la ora 24.00. Programul începe de luni 17 august, până duminică, 23 august. Vor fi difuzate, în total, peste 20 ore de conținut despre lumea rechinilor.

Acestă serie din Shark Week a fost filmată în timpul carantinei globale, în țări precum Noua Zeelandă, Australia și Africa de Sud.

„Telespectatorii vor avea șansa de a vizita Noua Zeelandă, Australia și Africa de Sud pentru a vedea cum carantina globală și activitatea umană redusă pe mări au oferit rechinilor posibilitatea de a „revendica” oceanele”, spun reprezentanții postului. 

Mai mult, în acest an seria „Rechinii uriași” împlinește 20 de ani. 

Programul emisiunilor pe care Discovery le va difuza săptămâna viitoare: 

  • Luni, 17 august, ora 24:00

Rechinii uriași – Seria „Air Jaws” aniversează 20 de ani, o ocazie cu care va fi spusă povestea unuia dintre cei mai periculoși prădători din lume.

  • Marți, 18 august, ora 24:00

Bear Grylls printre rechini – Acesta a supravieţuit în cele mai extreme medii posibile. Dar ce se întâmplă când se ia la întrecere cu rechinii, acolo unde aceştia au avantajul de a fi în mediul lor?

  • Miercuri, 19 august, ora 24:00

Phelps contra rechinilor – Rechinii sunt cei mai rapizi prădători de pe glob. Deci ce se va întâmpla când unul va concura în cursa supremă, contra lui Michael Phelps, cel mai rapid înotător uman din lume?

  • Joi, 20 august, ora 24:00

De 30 de ani printre rechini – Celebrăm 30 de ani de supravieţuitori scăpaţi ca prin urechile acului, atacuri mortale şi imagini subacvatice captivante, având ca invitaţi mai multe nume celebre.

  • Vineri, 21 august, ora 24:00

Pradă pentru rechini – Pericolul pândește în adâncurile Oceanului Pacific. O femeie care înota e atacată brusc de un mare rechin alb, iar un rechin-tigru atacă un bărbat ieșit la pescuit cu harponul.

  • Sâmbătă, 22 august, ora 24:00

Tyson și rechinii - Legendarul boxer se va confrunta direct cu unii dintre cei mai mari prădători ai oceanelor, inclusiv rechinul negru de recif.

  • Duminică, 23 august, ora 24:00

Will Smith: Printre rechini – Smith se aruncă în acțiune, înfruntând ape pline de rechini ca să-și învingă spaima față de întinderea uriașă a oceanului și fălcile căscate ale acestor cumpliți prădători.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu