Skip to main content

Simona Gherghe revine pe sticlă. Tot la Antena 1, dar nu la Acces Direct. Va prezenta un show matrimonial

 
Simona Gherghe revine pe sticlă. Tot la Antena 1, dar nu la Acces Direct. Va prezenta un show matrimonial

REVENIRE. Simona Gherghe se întoarce pe sticlă. Prezentatoarea, care a fost nouă ani la cârma Acces Direct, revine tot la Antena 1, dar la cârma altui show. 

Se va ocupa de emisiunea Mireasa, prezentată în acest an de actrița Diana Dumitrescu. 

Publicitate

Emisiunea revine pe 5 septembrie. Va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 14:00 și sâmbăta de la ora 13:30. 

Revenirea se întâmplă după un an și jumătate, timp în care Simona Gherghe a fost în concediu de maternitate. Ea a anunțat că nu va mai face Acces Direct în luna august, anul trecut. 

Când a intrat în concediu de maternitate, în martie 2019, locul său a fost luat de Cristina Cioran. Din august 2019, Mirela Vaida a venit la cârma Acces Direct. 

Citește și: Simona Gherghe renunță la Acces Direct, după nouă ani. „Misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat”

Simona Gherghe, despre întoarcerea pe sticlă:

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 - 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei.

Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show.

Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-ma, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort”, a spus Simona Gherghe. 

Reamintim că postul Antena 1 a reluat formatul Mireasă pentru fiul meu, după trei ani de pauză. Emisiunea a revenit cu un nume nou - Mireasa, dar și cu o gazdă nouă - Diana Dumitrescu. Acum, Diana Dumitrescu este înlocuită cu Simona Gherghe. 

Citește și: Antena 1 resuscitează formatul „Mireasă pentru fiul meu”, după aproape trei ani de pauză. Postul a anunțat castingul

Istoria emisiunii. Mireasa pentru fiul meu a debutat la Antena 1 în august 2011, cu Mirela Vaida la cârmă. Show-ul matrimonial se muta atunci de la Kanal D, unde rulase pentru cinci sezoane sub titlul „Noră pentru mama”.

În 2016, actrița Paula Chirilă a preluat rolul de prezentator de la Mirela Vaida, care urma să intre în concediu de maternitate.

De altfel, nu era singurul concediu de maternitate al Mirelei Vaida. În primăvara lui 2015, ea era înlocuită pentru câteva luni de Andreea Mantea.

Ultimul sezon s-a încheiat la începutul anului 2017, tot cu Mirela Vaida în prim plan. Atunci, Mireasă pentru fiul meu a fost înlocuită cu formatul Prietenii de la 11, care se voia un concurent pentru Vorbește Lumea de la Pro TV.

Despre format. Emisiunea matrimonială este făcută după formatul internațional „May I call you mom”.


Citește și: Grila Antenei 1. Și Antena 1 anunță grila de toamnă. X Factor, duel direct cu Masked Singer în ziua de vineri. Cum arată grila completă?


Citește și: Când încep emisiunile? Cum arată grila de toamnă Pro TV? A fost anunțată azi online. Masked Singer vineri, în loc de Vocea României

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Ingroape pe maruta in capul tau sec , ha ha ha
  Vad ca vulpita o cam duce rau cu nou sezon , ha ha ha

  Si cum am zis in comentariile anterioare , in televiziune conteaza primetime , nu ziua cum sta mile pensionarul asistatul social la tv
  In primetime pro spulbera antenuta , ha ha ha
 • Supara adevarul , nu postacule antenist , de audiente nimic? De raman cu tine nu zici nimic? Doar laudai emisiunea anteistule
  De audiente nimic? Ha ha ha
  Si sa tot faca emisiunea , ca mireasa mereu a fost pe locul 2-3 sub pro si kanal , ha ha ha
 • Era emisiunea care se potrivea Gabrielei Cristea, cu ea a pornit totusi... Sper sa primeasca un format pe Antena3 total diferit de tip talk show, sau o emisiune mai ampla pe Antena Stars, nu reality show...
 • Disperare mare pe Antenuta, stiau ca doar luni si marti (2 zile din 7) au mari sanse la pozitia de lider. Dar fricosii ce au zis, hai sa punem Chefii si miercuri, sa avem 3 zile din 7.
  Fricosii...

Trimite un comentariu