Skip to main content

VIDEO. În familie. Gabriela Firea, invitată „surpriză” la prima emisiune de la postul primăriei Voluntari, condusă de soțul Pandele

 
VIDEO. În familie. Gabriela Firea, invitată „surpriză” la prima emisiune de la postul primăriei Voluntari, condusă de soțul Pandele

Televiziunea în familie. S-a lansat postul Primăriei Voluntari, unde primar este Florentin Pandele. Cu cine și-a deschis stația emisia? Cu un invitat „surpriză”, așa cum a fost prezentat. 

Este vorba despre Gabriela Firea, primarul Bucureștiului și soția lui Pandele. Firea a avut parte de o primire „călduroasă” din partea moderatorului. 

Publicitate

Moderator a fost Adrian Bucur, care a lucrat în ultima perioadă la România TV. Emisiunea a fost anunțată de Edward Pastia, fostul director de la Realitatea TV.

Câteva dintre subiectele abordate în dialogul dintre Bucur și Gabriela Firea:

- Adversarii politici ai Gabrielei Firea

- Cum a ales candidații din Consiliul General (Petre Roman, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Elisabeta Lipă)

- Munca depusă de Firea în pandemie: „Nu erați șoricel ascuns sub canapeaua din sufragerie, că vă vedeam în fiecare zi, mergeați la muncă”, după cum a spus chiar moderatorul.

Prezentarea făcută Gabrielei Firea de moderator:

Adrian Bucur: Începem cu invitatul-surpriză din această seară, primarul general actual al Capitalei, doamna Gabriela Firea. Bună seara și bine ați venit în casă nouă!

Alte cuvinte afirmații ale moderatorului, conform unei cronici făcute de Libertatea:

- Eu vă știu de mult din presă și eu vă știu că aplicați sloganul ăsta al fair-play-ului și în viața reală, între colegii de breaslă. Acum, în politică este mai greu… Dar haideți să vedem de unde ar veni atacurile astea și ce interese ar avea. Nu vreau să vă necăjiți

- Nu vreau să vă necăjiți, dar e evident, de vreun an jumate, că Guvernul ăsta nu vă iubește ca primar general. Nu doar ministrul culturii, însuși premierul Orban, ministrul sănătății… Numai bețe-n roate v-au pus cu testările!

- Doamna Firea, știți ce-mi amintesc eu? Când toată lumea stătea în martie, speriată în casă, lipiți cu ochii de televizor…

- Nu erați șoricel ascuns sub canapeaua din sufragerie, că vă vedeam în fiecare zi, mergeați la muncă! Nu vreau să fiu părtinitor, dar e de natura evidenței! (…) Iată cum vă sabotează iarăși Guvernul Orban (…)

Reamintim că startul emisiei a avut loc chiar în aceeași zi cu plecarea coordonatorului proiectului, Alex Căutiș. Acesta și-a anunțat plecarea ieri.

Nu mai este director general al companiei Publivol Creativ SA, cea care operează licența Metropola TV. Căutiș era în proiect de la început, fiind chiar reprezentantul postului la CNA, în ședința în care s-a obținut licența.

GALERIE FOTO

Dorina Rusu: „Există riscul ca programele de acolo să se transforme într-o campanie electorală continuă”

Deși s-a obținut licența cu opt voturi „pentru”, în ședița forului audiovizual din martie au fost și voci care au criticat ideea. Dorina Rusu, care a și votat împotriva acordării licenței, a criticat decizia Primăriei din Voluntari de a face o televiziune finanțată de la buget.

Printre altele, a spus: „Mă interesează faptul că televiziunea e finanțată de Consiliul Local. Am mai văzut astfel de model de televiziune, dar n-am mai văzut ca un Consiliu Local să investească atâția bani într-o televiziune. E o investiție foarte mare din banii cetățenilor.

Domnul Pandele putea să facă o televiziune din banii săi. Banii aceia de la contribuabili puteau fi folosiți în alte scopuri, pentru infrastructură de exemplu.

Există riscul ca programele de acolo să se transforme într-o campanie electorală continuă.”

În replică, Căutiș i-a spus: 

„Nu însemnă că dacă e finanțată de Consiliul Local Voluntari trebuie să aibă doar știri din Voluntari. Nu este televiziunea lui Pandele, ci a Consiliului Local Voluntari

Îmi doresc să fie un model și pentru alte primării. Nu este un canal propagandistic”, spunea Căutiș în ședința CNA în care s-a obținut licența. 

Televiziunea Metropola TV va emite HD, iar principalii acționari sunt Consiliul Local Voluntari și echipa de fotbal FC Voluntari. Va avea conținut generalist, iar investiția este estimată la un milion de lei.


Căutiș pleacă. Televiziunea primăriei lui Pandele a rămas fără șef. Acum câteva zile a primit undă verde pentru startul emisiei


Citește și: CNA. Primăria lui Pandele are licență pentru o televiziune de Ilfov. Cum se numește și ce programe va avea?


Citește și: EXCLUSIV. Primăria lui Pandele își face televiziune. Alex Căutiș, șeful viitorului post. De ce își face TV Consiliul Local Voluntari?


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu