Skip to main content

Căutiș pleacă. Televiziunea primăriei lui Pandele a rămas fără șef. Acum câteva zile a primit undă verde pentru startul emisiei

 
Căutiș pleacă. Televiziunea primăriei lui Pandele a rămas fără șef. Acum câteva zile a primit undă verde pentru startul emisiei

Fără șef înainte de startul emisiei. Televiziunea primăriei din Voluntari, condusă de Florentin Pandele, a rămas fără coordonator. 

Alex Căutiș nu mai este director general al companiei Publivol Creativ SA, cea care operează licența Metropola TV. Căutiș era în proiect de la început, fiind chiar reprezentantul postului la CNA, în ședința în care s-a obținut licența. El conducea Publivol din luna octombrie 2019. 

Publicitate

Ruptura vine la doar câteva zile după ce Metropola TV a primit autorizare de la CNA, adică undă verde pentru începerea emisiei

Mai mult, stația s-a înțeles și cu un mare operator de comunicații pentru a fi distribuită în județul Ilfov. Din informațiile Paginademedia.ro, ar fi vorba despre Vodafone (care a preluat operațiunile fostului UPC).

Sâmbătă seara, Căutiș anunța pe Facebook că Metropola TV începe a doua zi emisia.

Căutiș a anunțat plecarea și pe contul de Facebook, unde a scris un mesaj scurt: 

„Anunț neimportant, dar necesar. De azi nu mai reprezint societatea Publivol Creativ SA din funcția de director general, societate care a obținut licența pentru Metropola TV. A fost o experiență foarte interesantă, cu bune și cu rele, cum este mereu viața. Voi povesti cu drag doar despre lucrurile bune din acest episod. Succes, comandante”, a scris el. 

Contactat de Paginademedia.ro, Căutiș nu a dorit să ofere mai multe detalii.

Televiziunea Metropola TV va emite HD, iar principalii acționari sunt Consiliul Local Voluntari și echipa de fotbal FC Voluntari. Va avea conținut generalist, iar investiția este estimată la un milion de lei.

Pe lângă Căutiș, din proiect face parte și Andi Laslău (jurnalist la Antena 3, Evenimentul zilei, B1 TV, Nașul TV).

Alex Căutiș este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu licență în Comunicare și Relații Publice. A scris la Academia Cațavencu și, apoi, la revista Kamikaze. A lucrat și în publicitate, copywriter la agenții ca Ogilvy, Young&Rubicam și Tempo Advertising. În urmă cu patru ani, urma să candideze la alegerile parlamentare din partea PSD, pe listele PSD Constanța. Ulterior, a fost scos de pe listă.

Discuții aprinse cu Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la primăria Constanța

Chiar astăzi, în ziua în care anunțat despărțirea de Metropola TV, Căutiș a fost în centrul unei dispute cu Stelian Ion, candidat la primăria Constanța. În timpul unei conferințe de presă, Căutiș și Stelian Ion au avut un schimb de replici, care a fost delicat pe alocuri, scrie Adevărul

Printre altele: 

Alexandru Căutiș: „În privința actelor care dovedeau handicapul dumneavoastră...”

Stelian Ion: „Handicap poate aveți dumneavostră, îmi cer scuze, eu am o boală”

Cei care sunt bolnavi de TBC, cei care au acest diagnostic, știu că el se poate activa oricând.

Alexandru Căutiș: „(...) Sunteți și nesimțit... Sugerați că aveți TBC?”

Stelian Ion: „Nu. Sugerez că am sechele pe viața de la TBC. Le pot dovedi oricând.”

Stelian Ion a organizat o conferinţă de presă la Constanţa, în urma unui articol de presă publicat de Newsweek, în care se arăta cum a cumpărat o garsonieră ANL în urmă cu mai mulți ani. 

Printre altele, Newsweek a scris că Stelian Ion „a declarat în fals că are un handicap grav care necesită însoțitor, deși era contrazis chiar de actele medicale pe care el însuși le-a depus la dosar.”


Citește și: CNA. Primăria lui Pandele are licență pentru o televiziune de Ilfov. Cum se numește și ce programe va avea?


Citește și: EXCLUSIV. Primăria lui Pandele își face televiziune. Alex Căutiș, șeful viitorului post. De ce își face TV Consiliul Local Voluntari?


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • CAUTIS ! neimplinitul care se visa marinar ! obsesia vietii lui Un naiv in pragul prostiei care priveste spre psd ca spre Nelson
  • Stie cineva daca si cand se va lansa aceasta televiziune.Am citit pe impact despre ceva fatuca care va prezenta o emisiune sportiva in timpul saptamanii la 17

Trimite un comentariu