Skip to main content

Câți români au văzut "Bomba zilei", atacul "sub acoperire" la Nicușor Dan? Zece reclame pentru primărie în emisiunea cu Firea în platou

 
Câți români au văzut "Bomba zilei", atacul "sub acoperire" la Nicușor Dan? Zece reclame pentru primărie în emisiunea cu Firea în platou

Ultima emisiune Sinteza zilei din campania electorală a venit cu un atac "sub acoperire" la Nicușor Dan, cu Gabriela Firea în platou și cu o serie de reclame pentru Primăria Capitalei în calupurile publicitare. Câți români s-au uitat?

"Bomba zilei" a fost burtiera pusă de Antena 3 pe parcursul emisiunii, cu Gabriela Firea în platou și cu o serie de atacuri la Nicușor Dan. "Bomba" era, de fapt, un material înregistrat de jurnalista Oana Stancu cu un personaj anonim (cu imaginea neclară și vocea schimbată) care făcea acuzații la adresa lui Nicușor Dan.

Publicitate

Până și o parte din invitații emisiunii au avut rezerve.

Ion Cristoiu a fost scurt:

"Ca gazetar, pot spune că domnul respectiv trebuia să prezinte documente.

S-au zvonit multe lucruri despre Nicușor Dan, inclusiv întâmplarea cu interlopul, pe care a recunoscut-o, dar aici nu pot să spun nimic. Am încredere în Oana Zamfir, dar nu am încredere în cel care vorbește cu voce deformată".

Și Mircea Badea a fost rezervat în legătură cu interlocutorul "anonim".

De notat că, în pauzele publicitare ale emisiunii Sinteza zilei au fost difuzate nouă spoturi publicitare ale Primăriei Capitalei: Campania București Trainic și Programul Propune pentru București. Alte două reclame au fost ale Primăriei Sectorului 3 și șase de la Guvernul României. Și în mod obișnuit, calupurile de la Sinteza Zilei au spoturi de la Primăria Capitalei.

Câți români s-au uitat la emisiune?

Aproape 400.000 de români au fost cu ochii pe Sinteza zilei în fiecare minut. Cifra a fost mare la nivelul întregii țări, dar foarte scăzută pe publicul comercial (tinerii de 18-49 de ani de la orașe). Doar 20.000 de tineri între 18 și 49 de ani s-au uitat la ultima Sinteză a zilei din campania electorală.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @zf

  am ascultat si interviul telefonic. e demential :))))

  la persoana a doua, cu dumneavoastra, si reporterul, si interlopul. "ati facut si niste inchisoare" :)
 • Copy/paste de la RISE PROJECT, ia uite cine era omul ala cu moaca blurata. Ar trebui inchisi astia de la Antene dupa emisiunea asta.

  https://soundcloud.com/paul-radu-7/interlopul-anonim-de-la-antena-3?fbclid=IwAR1a-MIm-OX9X0ZfvjDGB6EiVMsKM4wi08oZzlCJIGdDkomk_f6-bs2sS78

  ”Hai să vezi cine e misteriosul cu care a vorbit aseară Antena 3:
  Se numește Valentin Daniel Bololoi și este personajul cu vocea distorsionată și imaginea protejată, prezentat ieri drept "bomba bombelor, detonată!" pe burtiera galbenă a emisiunii lui Mihai Gâdea.
  Sub protecția anonimatului, el a făcut mai multe acuzații la adresa principalului contracandidat al Gabrielei Firea, susținută fervent de postul tv.
  Domnul Bololoi a fost arestat în 2002 pentru tâlhărie, cunoscut fiind de atunci cu antecedente penale. Împreună cu patru complici, i-a furat unei femei bijuteriile, un aparat foto și alte bunuri personale. A ieșit din pușcărie un an și jumătate mai târziu.
  Tâlhăria s-a consumat într-un bar de noapte din sectorul 3, zonă dominată de un temut clan interlop: Caranii.
  Ani mai târziu, în 2014, Valentin Daniel Bololoi a ajuns martor în dosarul de crimă organizată al Caranilor și Duduienilor, în care cele două clanuri sunt acuzate de cămătărie asociată cu jocurile de noroc. Bololoi a descris în instanță luptele de putere din subteranele Bucureștiului și momentele în care a participat activ la acestea, în calitate de apropiat al lui Aurel Răducan, unul dintre liderii Caranilor.
  În 2016, același personaj conducea un hotel din Târgu Mureș care a țepuit peste 200 de oameni cu banii pentru Revelion. Afacerea avea probleme legale mai vechi. Detalii, aici: https://bit.ly/3cu1bCN
  Cel mai important însă: în 2012, Valentin Daniel Bololoi a prestat și pentru magnatul imobiliar Marius Locic. Acela este contextul la care s-a referit în interviul difuzat aseară de Antena 3, spune el.
  Tribunalul București suspendase în acel an autorizația de construire a unui imobil de cinci etaje, pe care Valeriu Stoica (fost ministru liberal al Justiției) si miliardarul Locic voiau să-l construiască în cartierul Cotroceni. Sentința dădea atunci câștig de cauză asociației "Salvați Bucureștiul", condusă de Nicușor Dan. Detalii, aici: https://bit.ly/32ZB9Ej
  Partener cu Gigi Becali, inclusiv în celula de la închisoarea Jilava, Marius Locic a fost condamnat în cazul răsunător de corupție al senatorului PSD, Cătălin Voicu, pentru care colecta mită. A fost consiliat în imobiliare de trei generali SIE. Detalii, aici: https://bit.ly/3kI71De
  RISE a avut azi două discuții cu Valentin Daniel Bololoi. În prima, reporterii au pretins că lucrează la Antena 3 și că doresc să programeze, tot "anonim", un interviu similar cu cel de ieri. Bololoi a fost de acord.
  A doua convorbire a fost inițiată de el, după ce ne-a verificat în prealabil la postul TV și a realizat că s-a deconspirat.
  Ascultă ce spune Bololoi.”

  https://soundcloud.com/paul-radu-7/interlopul-anonim-de-la-antena-3?fbclid=IwAR1a-MIm-OX9X0ZfvjDGB6EiVMsKM4wi08oZzlCJIGdDkomk_f6-bs2sS78
 • Ca susținător USR-PLUS (nu sunt membru), și sunt din Ardeal, pot garanta că mulți dintre privitori au fost simpatizanți USRPLUS care s-au enervat pe nesimțirea ei și a celor din platou și vor vota. Cu cine? Cu nervi :) #numazîc

Trimite un comentariu