Skip to main content

VIDEO. Simona Halep, personaj principal într-un spot Avon. Brandul de cosmetice face 135 de ani

 
VIDEO. Simona Halep, personaj principal într-un spot Avon. Brandul de cosmetice face 135 de ani

VIDEO. Simona Halep este personaj principal în cel mai nou spot Avon: Watch me Now. Campania marchează 135 de ani de la apariția brandului de cosmetice. 

În clip, sportiva vorbește despre „încrederea de sine” și despre „puterea dobândită prin forțe proprii”, chiar și atunci când ți se spune că „nu vei fi niciodată o campioană”.

Publicitate

Campania promovează și alte „modele de curaj”: povestea unei mame care a spus „nu” abuzului într-o relație sau povestea unui bărbat care alege să poarte machiaj. 

Simona Halep este și ambasadoarea a brandului și a parfumului Her Story.

Andreea Moldovan (general manager Avon Europa de Sud-Est), despre proiect:

„Watch me now marchează începutul unui nou capitol pentru Avon. Păstrăm ceea ce am învățat în ultimii 135 de ani despre puterea comunității și despre vânzările directe și aplicăm acest lucru în contextul actual, folosind noi instrumente digitale care vin în ajutorul reprezentanților noștri”, spune ea. 

„Noua identitate Avon surprinde evoluția unui brand inovator, îndrăzneț și care nu discriminează niciun tip de frumusețe, cu o voce mai activistă și mai curajoasă, dar cu aceleași valori puternice”, mai spun reprezentanții companiei. 

VIDEO. Watch me now - Simona Halep

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu