Skip to main content

VIDEO. Simona Halep, personaj principal într-un spot Avon. Brandul de cosmetice face 135 de ani

 
VIDEO. Simona Halep, personaj principal într-un spot Avon. Brandul de cosmetice face 135 de ani

VIDEO. Simona Halep este personaj principal în cel mai nou spot Avon: Watch me Now. Campania marchează 135 de ani de la apariţia brandului de cosmetice.

Publicitate

În clip, sportiva vorbeşte despre „încrederea de sine” şi despre „puterea dobândită prin forţe proprii”, chiar şi atunci când ţi se spune că „nu vei fi niciodată o campioană”.

Campania promovează şi alte „modele de curaj”: povestea unei mame care a spus „nu” abuzului într-o relaţie sau povestea unui bărbat care alege să poarte machiaj.

Simona Halep este şi ambasadoarea a brandului şi a parfumului Her Story.

Andreea Moldovan (general manager Avon Europa de Sud-Est), despre proiect:

„Watch me now marchează începutul unui nou capitol pentru Avon. Păstrăm ceea ce am învăţat în ultimii 135 de ani despre puterea comunităţii şi despre vânzările directe şi aplicăm acest lucru în contextul actual, folosind noi instrumente digitale care vin în ajutorul reprezentanţilor noştri”, spune ea.

„Noua identitate Avon surprinde evoluţia unui brand inovator, îndrăzneţ şi care nu discriminează niciun tip de frumuseţe, cu o voce mai activistă şi mai curajoasă, dar cu aceleaşi valori puternice”, mai spun reprezentanţii companiei.

VIDEO. Watch me now - Simona Halep

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus