Skip to main content

COMUNICAT. Tot ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona o banda de alergat

 
COMUNICAT. Tot ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona o banda de alergat

COMUNICAT. Desi sala te poate ajuta sa te mentii in forma, s-ar putea sa nu dispui de suficient timp pentru a respecta programul saptamanal de exercitii. Din fericire, exista aparate care te pot ajuta sa faci sport din confortul propriei locuinte.

Publicitate

Daca iti doresti sa arzi mai multe calorii si sa pierzi in greutate, banda de alergat reprezinta solutia ideala. Iata de ce criterii sa tii cont inainte de a face aceasta achizitie!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Care sunt diferentele intre benzile motorizate si cele simple?

Banda de mers fara motor se deplaseaza in momentul in care inaintezi pe aceasta. Aparatul nu ofera posibilitatea de a merge in plan drept si impune limite in ceea ce priveste miscarea articulatiilor. De aceea, banda este potrivita doar pentru persoanele care isi doresc o practica ocazionala a exercitiilor cardio.

Daca iti doresti o performanta imbunatatita, cea mai buna banda de alergat este cea motorizata. Aceasta poate fi setata dupa bunul plac, pornind in general de la 1km/h.

Avantajul versiunii cu motor consta in faptul ca iti permite sa mergi in plan drept si ofera un nivel superior de confort. Astfel, este un aparat fitness potrivit pentru cei care isi doresc sa alerge la viteze mari si pentru cei care practica exercitii in mod frecvent.

Ce trebuie sa stii despre consola?

Consola furnizeaza informatii cu privire la viteza, distanta parcursa, timpul de alergare si numarul aproximativ de calorii arse. Unele benzi dispun de anumite programe care permit efectuarea antrenamentului in conditii superioare.

Spre exemplu, o banda de alergat poate avea ventilatie sau sa afiseze frecventa cardiaca. Un alt sistem important este cel de inclinare. Acesta creeaza senzatia desfasurarii mersului in panta si solicita intens muschii abdominali.

Cat de mult conteaza puterea motorului?

Puterea motorului determina viteza la care poti utiliza banda. Astfel, aceasta decizie trebuie luata in functie de nevoile personale. Puterea poate varia, deoarece greutatea maxima acceptata pentru folosirea dispozitivului in conditii de siguranta difera de la un model la altul.

Unele modele suporta persoane care au peste 150 de kilograme, iar parametrii acestora sunt diferiti de cele obisnuite. De asemenea, multe modele sunt prevazute si cu un sistem de amortizare. Acesta contribuie la reducerea socurilor suportate de articulatii pe banda de alergat si ofera un dinamism sporit in timpul miscarii.

Cum sa alegi dimensiunile aparatului?

Chiar daca masori spatiul din incapere, acesta nu este singurul lucru la care ar trebui sa te gandesti. Cu cat alergi mai repede, cu atat pasii tai vor fi mai mari. Prin urmare, suprafata de alergare trebuie sa fie adaptata exercitiilor efectuate.

Daca viteza ta nu depaseste 5km/h, o banda de 100 x 40 cm este suficienta. Pe de alta parte, cei care isi doresc sa faca jogging si depasesc viteza de 10km/h, au nevoie de o banda de alergat cu dimensiunile de minimum 130 x 45 cm.

Cum ramane cu amplasarea dispozitivului? Majoritatea modelelor dispun de sistem de pliere si sunt echipate cu role pentru deplasare. Prin urmare, mutarea lor nu este dificila. Poti economisi spatiul din incapere si daca alegi o banda subtire. Daca aceasta este grea, va fi greu de demontat si trebuie lasata intr-o locatie fixa.

De unde sa cumperi un astfel de aparat fitness?

Benzile de alergat pot ajuta orice persoana sa faca mai multa miscare. Totusi, alegerea acestui dispozitiv poate fi un proces dificil. Cauta un furnizor specializat, asa cum este si magazinul online Sport-Mag.ro!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus