Skip to main content

VIDEO. Lipsă de respect. Dezbatere cu scaune goale. Nici Firea, nici Băsescu, nici Nicuşor Dan sau Tăriceanu nu au mers la dezbaterea Digi24

 
VIDEO. Lipsă de respect. Dezbatere cu scaune goale. Nici Firea, nici Băsescu, nici Nicuşor Dan sau Tăriceanu nu au mers la dezbaterea Digi24

VIDEO. Lipsă de respect. Digi24 a vrut să facă o dezbatere electorală, dar nu a mers nimeni. Postul de ştiri a rămas cu platoul gol: nici Firea, nici Nicuşor Dan, nici Băsescu, nici Tăriceanu (principalii patru candidaţi pentru Primaria Capitalei) nu au mers la dezbaterea moderată de Cosmin Prelipceanu, spun cei de la Digi24.

Publicitate

De altfel, emisiunea a fost deschisă de Prelipceanu, într-un studio gol. Acesta a spus:

„La acestă oră, în acest studio, ar fi trebuit să fie principalii patru candidaţi pentru Primăria Capitalei. Ne-am gândit că oamenii care îşi doresc atât de multe voturi au motive să se prezinte în faţa alegătorilor. După cum vedeţi, candaţii vor să fie aleşi, dar nu vor să răspundă la întrebări”, a spus Cosmin Prelipceanu.

A mai adăugat:

„Pe tot parcursul organizării acestei dezbateri, candidatul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a răspuns „da” propunerilor Digi24. Traian Băsescu a spus iniţial „da”, apoi a anunţat că ar vrea să intre în dezbatere de la distanţă. Gabriela Firea şi Nicuşor Dan i-au dus cu vorba pe jurnaliştii Digi24 de la un capăt până la celălalt.”

De notat că Nicuşor Dan nu a fost la Digi24, dar a mers la Realitatea Plus aseară, potrivit HotNews.

VIDEO. Platoul gol de la Digi24

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • colonelu in retragere colonelu in retragere
    hahaha...hahaha....sa anunti o emisiune fara invitati. Pai stiti, noi am vrut, dar nu au venit!
  • Digi Becali Digi Becali
    Nici de data asta, vuvuzelele pedeliste de la Digi n-au ratat ocazia să fie ipocriţi. N-ai cum să-i acuzi pe politicieni că fug de dezbatere, când postul tău a făcut exact acelaşi lucru. În alte campanii, când PDL-ul era în opoziţie, la Digi erau dezbateri electorale de dimineaţă până seara. Acum, când ai lor sunt la putere şi sunt cu sacii în căruţă, au înlocuit până şi Studioul Politic al Ancăi Suciu cu un buletin obişnuit de ştiri şi s-au ferit ca dracu de tămâie să invite diverşi candidaţi la alegerile locale. Au discutat însă foarte pe larg despre cazurile de coronavirus de la FCSB, adevăratul subiect arzător al momentului. Televiziune quality, nu?

    Practic, exceptând tentativa eşuată de dezbatere de aseară, la Digi nu a existat absolut nimic de genul ăsta în toată campania.
  • Nico Nico
    Cat tupeu sa ai, sa anunti o dezbatere cu care invitatii nu au fost de acord, si sa le bati obrazul ca nu s-au prezentat?
    Fundamentala lipsa de respect fata de PUBLIC, sa insinuezi ca au dat aia o teapa, nu ca nu i-ai putut convinge sa se prezinte.
  • circo circo
    cat timp KW Johanis a castigat fluierând alegerile fără să meargă la vreo dezbatere, atunci de ce să mai existe dezbateri la vreo rundă de alegeri în România?
  • Gabi Gabi
    Lipsa de respect, dar din partea digi nu neapărat a invitaților. Nu e posibil sa anunți cu surle și trâmbițe ca 100 la 100 sigur o dezbatere, și singura din aceasta campanie cum se mândrea,fără sa ai asigurarea 100 la 100 ca aceia vor fi prezenți. Am așteptat cu mare interes momentul de aseară luandu ma după promisiunile lor....mare dezamăgire și rușine Digi ! Rezultatele alegerilor o sa le urmăresc la alt post.
  •  Andrei Andrei
    Haha...nici *** nu mai vrea la Digi
  • jk jk
    La FiRea si la Nicușor ma asteptam sa faca asta
    Ma rog,dragi bucureșteni ,mereti buluc la vot!
  • Marin Marin
    Asa cum au venit ei, plini de respect cum se considera ei, asa sa aiba si ei voturi.

Trimite un comentariu

sus