Skip to main content

Dragoș Bucur, prezentatorul Visuri la Cheie, are Covid-19: „Toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii au intrat în autoizolare”

 
Dragoș Bucur, prezentatorul Visuri la Cheie, are Covid-19: „Toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii au intrat în autoizolare”
Dragos Bucur Visuri la cheie

Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii „Visuri la Cheie” de pe Pro TV, este infectat cu noul coronavirus. Informația a fost confirmată de postul TV, printr-un material publicat pe stirileprotv.ro.

După ce actorul a aflat că are Covid-19, producătorii au luat hotărârea ca toată echipa de producție, arhitecții și designerii să intre în autoizolare. Ei vor afla curând rezultatele la testele pe care le-au efectuat.

Publicitate

Pro TV dă asigurări că oprirea temporară a filmărilor nu va afecta difuzarea pe TV a emisiunii Visuri la Cheie. Starea lui Bucur este bună, la fel și starea membrilor familiei sale, mai spun cei de la Pro TV. 

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie.

A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la Pro TV. Le doresc tuturor sănătate”, a spus Bucur, potrivit Pro TV.

Emisiunea este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:30. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Alex
    Emisiunea este filmată mai demult când situația nu era foarte gravă, iar în general în aer liber nu este neapărat nevoie să porți masca, doar dacă te aproprii prea mult de alte persoane.
  • Chiar observam ieri ca doar una din doamnele designer purta masca, ceea ce era o nota discordanta cu toti ceilalti fiind singura....

Trimite un comentariu