Skip to main content

Dragoş Bucur, prezentatorul Visuri la Cheie, are Covid-19: „Toată echipa de producţie, dar şi arhitecţii şi designerii au intrat în autoizolare”

 
Dragos Bucur Visuri la cheie
Dragos Bucur Visuri la cheie

Dragoş Bucur, prezentatorul emisiunii „Visuri la Cheie” de pe Pro TV, este infectat cu noul coronavirus. Informaţia a fost confirmată de postul TV, printr-un material publicat pe stirileprotv.ro.

Publicitate

După ce actorul a aflat că are Covid-19, producătorii au luat hotărârea ca toată echipa de producţie, arhitecţii şi designerii să intre în autoizolare. Ei vor afla curând rezultatele la testele pe care le-au efectuat.

Pro TV dă asigurări că oprirea temporară a filmărilor nu va afecta difuzarea pe TV a emisiunii Visuri la Cheie. Starea lui Bucur este bună, la fel şi starea membrilor familiei sale, mai spun cei de la Pro TV.

„Am făcut o formă uşoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia şi ne simţim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune şi evident că aştept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie.

A fost un sezon plin de emoţie şi mi-aş fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede şi peste această situaţie. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca şi până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la Pro TV. Le doresc tuturor sănătate”, a spus Bucur, potrivit Pro TV.

Emisiunea este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:30.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    @Alex
    Emisiunea este filmată mai demult când situația nu era foarte gravă, iar în general în aer liber nu este neapărat nevoie să porți masca, doar dacă te aproprii prea mult de alte persoane.
  • Alex Alex
    Chiar observam ieri ca doar una din doamnele designer purta masca, ceea ce era o nota discordanta cu toti ceilalti fiind singura....

Trimite un comentariu

sus