Skip to main content

Emisiunea lui Fuego se întoarce cu un nou sezon, la TVR 2. Maia Morgenstern, printre invitaţii primei ediţii

 
Emisiunea lui Fuego se întoarce cu un nou sezon, la TVR 2. Maia Morgenstern, printre invitaţii primei ediţii

Emisiunea lui Fuego revine din vacanţă. „Drag de România mea!”, realizată de Paul Surugiu - Fuego la TVR 2, va debuta pe 13 septembrie, anunţă postul public.

Publicitate

Producţia, ajunsă la sezonul cu numărul cinci, va fi difuzată duminica, de la ora 15:00.

Vine şi cu câteva noutăţi. O nouă rubrică - România de pe coclauri - începe în acest sezon. Iosif Ciunterei, un tânăr de 25 de ani, va culege poveşti şi obiceiuri de pe plaiurile României.

Invitaţii primei duminici vor fi Maia Morgenstern şi Ioan Aurel Pop (preşedintele Academiei Române).

Marcel Pavel, Mirabela Dauer şi Alexandru Arşinel se numără printre invitaţii următoarelor ediţii.

Fuego, despre noul sezon:

„Cred că putem oferi oamenilor duminici de neuitat fără să ne maimuţărim sau să ne batem joc de inteligenţa lor. Îmi doresc ca lumea să-nţealagă mai mult şi mai bine munca noastră şi faptul că suntem o emisiune curată, decentă, educativă, aşa cum trebuie de altfel să fie divertismentul.

Îmi doresc audienţe la fel de bune şi să fim lideri pe tronsonul nostru orar, deşi nu ne ghidăm neapărat după audienţe, ci după calitate. Şi nu ne pasă că suntem cumva contra curentului, nu ne doare gura sa spunem lucruri frumoase si decente despre artişti, despre valori, să-i arătam în lumina cea mai corectă, să-i readucem în faţa voastră şi să facem duminicile aşa cum se făceau cândva”, spune realizatorul.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    rideti de fuego dar doar el aduce artisti vero ! nu a avut niciodata vreo pseudovedeta deaia cu chilotii la vedere Se adreseaza celor mai in virsta pe care nu-i intereseaza curvaraselile care abunda la posturile private Au si ei dreptul la ceva care le place TVR nu trebuie sa aiba audiente ci sa acopere nisa necomerciala pt putinii care vor decenta la tv Altfel ***
  • livia pilă livia pilă
    Alți bani aruncati pe fereasstră de administrația Gradea, noi pasi spre manelizarea TVR. Aici Doinita Gradea este tovarasă de fapte si de incultură ci eterna șefă Carla Tompea Haralabie, fiica de mare activist PCR. Dulce ca marmelada de alimentară este TVR 2. Dulce si de proastă calitate. O rușine.
  • R R
    Audientele pe luna august cu stiri,divertisment,seriale ,filme ...?

Trimite un comentariu

sus