Skip to main content

Emisiunea lui Fuego se întoarce cu un nou sezon, la TVR 2. Maia Morgenstern, printre invitații primei ediții

 
Emisiunea lui Fuego se întoarce cu un nou sezon, la TVR 2. Maia Morgenstern, printre invitații primei ediții

Emisiunea lui Fuego revine din vacanță. „Drag de România mea!”, realizată de Paul Surugiu - Fuego la TVR 2, va debuta pe 13 septembrie, anunță postul public.

Producția, ajunsă la sezonul cu numărul cinci, va fi difuzată duminica, de la ora 15:00. 

Publicitate

Vine și cu câteva noutăți. O nouă rubrică - România de pe coclauri - începe în acest sezon. Iosif Ciunterei, un tânăr de 25 de ani, va culege povești și obiceiuri de pe plaiurile României.

Invitații primei duminici vor fi Maia Morgenstern și Ioan Aurel Pop (preşedintele Academiei Române).

Marcel Pavel, Mirabela Dauer și Alexandru Arșinel se numără printre invitații următoarelor ediții.

Fuego, despre noul sezon:

„Cred că putem oferi oamenilor duminici de neuitat fără să ne maimuțărim sau să ne batem joc de inteligența lor. Îmi doresc ca lumea să-nțealagă mai mult și mai bine munca noastră și faptul că suntem o emisiune curată, decentă, educativă, așa cum trebuie de altfel să fie divertismentul.

Îmi doresc audiențe la fel de bune și să fim lideri pe tronsonul nostru orar, deși nu ne ghidăm neapărat după audiențe, ci după calitate. Și nu ne pasă că suntem cumva contra curentului, nu ne doare gura sa spunem lucruri frumoase si decente despre artişti, despre valori, să-i arătam în lumina cea mai corectă, să-i readucem în faţa voastră și să facem duminicile așa cum se făceau cândva”, spune realizatorul. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • rideti de fuego dar doar el aduce artisti vero ! nu a avut niciodata vreo pseudovedeta deaia cu chilotii la vedere Se adreseaza celor mai in virsta pe care nu-i intereseaza curvaraselile care abunda la posturile private Au si ei dreptul la ceva care le place TVR nu trebuie sa aiba audiente ci sa acopere nisa necomerciala pt putinii care vor decenta la tv Altfel ***
  • Alți bani aruncati pe fereasstră de administrația Gradea, noi pasi spre manelizarea TVR. Aici Doinita Gradea este tovarasă de fapte si de incultură ci eterna șefă Carla Tompea Haralabie, fiica de mare activist PCR. Dulce ca marmelada de alimentară este TVR 2. Dulce si de proastă calitate. O rușine.

Trimite un comentariu