Skip to main content

GOOOOOL. Ilie Dobre va comenta meciul celor de la Botoșani, din Europa League. Ce posturi de radio și tv transmit partida?

 
GOOOOOL. Ilie Dobre va comenta meciul celor de la Botoșani, din Europa League. Ce posturi de radio și tv transmit partida?
Foto: ProSport

Ilie Dobre, celebrul comentator sportiv cunoscut pentru recordurile în direct (cel mai lung „GOOOL”), va comenta joi la radio meciul din Europa League al celor de la FC Botoșani.

Dobre se va auzi la meciul FC Botoșani-Shkendija, din turul doi preliminar din Europa League. Partida va fi joi, 17 septembrie, de la ora 18:45.

Publicitate

Dobre va comenta partida moldovenilor la Național FM, așa cum a făcut-o și cu meciul CFR-ului cu Dinamo Zagreb, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Duelul dintre Botoșani și Shkendija va putea fi urmărit, de asemenea, și la televizor. Digi Sport 1 și Look Plus vor difuza partida.

În cazul unui succes, FC Bootșani ar accede în turul trei, acolo unde poate da peste Tottenham Hotspur. Formația antrenată de Jose Mourinho joacă în turul doi cu bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv, în deplasare.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • S-ar pute sa-i puna mari probleme numele de Shkendija. Nu sunt asa sigur ca va reusi sa duca la bun sfarsit comentariul, mai ales ca va trebui sa pronunte si numele fotbalistilor adversi. Sa fie pregatiti oamenii cu pauze pubicitare.

Trimite un comentariu