Skip to main content

GOOOOOL. Ilie Dobre va comenta meciul celor de la Botoşani, din Europa League. Ce posturi de radio şi tv transmit partida?

 
Foto: ProSport
Foto: ProSport

Ilie Dobre, celebrul comentator sportiv cunoscut pentru recordurile în direct (cel mai lung „GOOOL”), va comenta joi la radio meciul din Europa League al celor de la FC Botoşani.

Publicitate

Dobre se va auzi la meciul FC Botoşani-Shkendija, din turul doi preliminar din Europa League. Partida va fi joi, 17 septembrie, de la ora 18:45.

Dobre va comenta partida moldovenilor la Naţional FM, aşa cum a făcut-o şi cu meciul CFR-ului cu Dinamo Zagreb, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Duelul dintre Botoşani şi Shkendija va putea fi urmărit, de asemenea, şi la televizor. Digi Sport 1 şi Look Plus vor difuza partida.

În cazul unui succes, FC Bootşani ar accede în turul trei, acolo unde poate da peste Tottenham Hotspur. Formaţia antrenată de Jose Mourinho joacă în turul doi cu bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv, în deplasare.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • PRODRIVERGEO PRODRIVERGEO
    Ilie Dobre chiar stie sa comenteze la fotbal.
  • Gica Gica
    S-ar pute sa-i puna mari probleme numele de Shkendija. Nu sunt asa sigur ca va reusi sa duca la bun sfarsit comentariul, mai ales ca va trebui sa pronunte si numele fotbalistilor adversi. Sa fie pregatiti oamenii cu pauze pubicitare.
  • Adi Adi
    Cum, nu au adus-o si pe Corina Chiriac? Cineva la acest post de radio a încurcat prafurile!

Trimite un comentariu

sus