Skip to main content

GOOOOL și calificare? Ilie Dobre comentează la radio meciul CFR-ului din Europa League

 
GOOOOL și calificare? Ilie Dobre comentează la radio meciul CFR-ului din Europa League
Foto: ProSPORT

Ilie Dobre, celebrul comentator sportiv cunoscut pentru recordurile în direct (cel mai lung „GOOOL”), va comenta joi la radio meciul din play-off-ul Europa League al CFR-ului.

Dobre se va auzi la meciul CFR Cluj-KuPS, decisiv pentru calificarea în grupele Europa League. Partida va fi joi, 1 octombrie, de la ora 18:30.

Publicitate

Dobre va comenta partida campioanei României la Național FM, așa cum a făcut-o și la partida ardelenilor cu Dinamo Zagreb, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

De menționat că partida CFR-ului se va auzi și la Radio România Actualități, în comentariul lui Alexandru Țențu și Radu Anghel Barna.

Momentan, până la redactarea acestui articol, meciul CFR Cluj-KuPS nu este televizat. Conform gsp.ro, reprezentanții ardelenilor au cerut 100.000 de euro celor de la Digi Sport, Look Sport și Telekom pentru partida de mâine. Televiziunile ar fi oferit doar 50.000 de euro, notează sursa citată.

Se va ajunge la o negociere până în ultima zi, așa cum s-a întâmplat săptămâna trecută cu meciul FCSB-Slovan Liberec, achiziționat de Prima TV chiar joi.  

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu